Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Comfort Hotel Stavanger

Stavanger,  Norge

Comfort Hotel Stavanger ligger i hjertet av Stavanger, mellom Vågen og Breiavatnet, og 20 minutter fra flyplassen på Sola. Fra hotellet har du gangavstand til Stavangers restauranter og butikker, og du bor bare 400 meter fra sentralstasjonen. Velkommen!

Comfort Hotel Stavanger 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Stavanger

Comfort Hotel Stavanger ligger midt i byen. Bare fem minutter fra tog og buss, og enda nærmere ferjene. Du har simpelthen hele Stavanger i gangavstand når du bor her.

Byens beste beliggenhet

Comfort Hotel Stavanger kan skryte av en av Stavangers beste beliggenheter. Du kan lett gå til byens restauranter, havnen, barer og butikker. Dessuten er det bare 400 meer til buss, tog og ferge, og ikke mer enn 20 minutter ut til flyplassen. Og som om ikke det var nok, får du også nyte godt av den velbevarte delen av Stavanger, med bebyggelse fra 1700- og 1800-tallet.

Rom for alle

Vi har 90 hotellrom. Velg mellom smarte og kompakte enkeltrom, lyse dobbeltrom, eller store Superior- og Deluxerom.

Nyt Stavanger

Det er ikke bare beliggenheten som gjør at du får det fint i Stavanger når du bor hos oss. Opplev byens natteliv på lørdagskvelden, og sov så lenge du vil på søndagen. Rommet trenger du ikke gå fra før kl 18.00 på søndager (jo, det er helt sant), og dessuten serverer vi frokost frem til klokken er 12. Om du trenger en kjapp kaffe eller te mellom shoppingslagene eller oppdagelsesferdene, står det fremme døgnet rundt. Vi gjør det helt enkelt litt lettere å ha det gøy i byen.

Kontakt

  • Klubbgaten 3 4013 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/tog

Stavanger Stasjon

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybuss til Stavanger

Taxi

Vi anbefaler Miljø Taxi,
Telefon 51 58 66 66

Om Comfort Hotel Stavanger

Antall hotellrom

90 rom - 210 senger

Avstand flyplass

Stavanger Lufthavn, Sola: 14 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Bussterminalen og
togstasjonen i Stavanger: 400 meter
Vågen: 200 meter

Om Comfort Hotel

Les mer om Comfort Hotels

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK