Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Vi har for øyeblikket visse tekniske problemer, og jobber på spreng for å løse dem. Om det oppstår problemer, vennligst forsøk igjen eller kontakt kundeservice på +47 22 33 42 00 eller via booking@choice.no.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Square

Stavanger,  Norge

Når du bor på hotell i Stavanger er det kjekt å vite at fra det øyeblikket du går ut døren står du midt i byen. Det gjør du på Comfort Hotel Square. Hotellets restaurant FOOD+BAR er verdt et besøk i seg selv.

Comfort Hotel Square 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Square

Advarsel: Hotelldesignet kan slå deg i bakken. Ikke alle kommer til å like det. Her finner du verken hovmestere eller gullbelagte kraner. Men det var heller aldri meningen. Love it or leave it, sier vi. 

Beliggenhet

Comfort Hotel Square i Stavanger gir deg valuta for penga: Flybussen stopper 300 meter unna. Ned trappen og ut hotelldøren, og du står midt i byen.

FOOD+BAR

Hotellets herlige matbar FOOD+BAR tenker uformelt, moderne og kvalitet! På vår meny vil du finne en god blanding av småretter inspirert av streetfood og tapas. Vi holder byens fineste takterasse åpent for servering når været tilsier det.

Frokost og lunsj

Til lunsj serverer vi forskjellige tapasmenyer, salater, supper, pastaretter og kylling. Her serverer vi også vår økologiske frokostbuffet med alt hva hjertet kan begjære. Her finner du blant annet salami fra det lokale Idsøe-slakteriet og røket laks fra Mikal Laks, et familieeid røkeri i Ryfylke.

Gym

For deg som liker å holde deg i form, har vi en topp moderne gym. Og er du tidlig på’n, rekker du en treningsøkt før du kaster deg over den deilige frokosten. 

Weekend

Ernæring er viktig. Det skal være sunt – og godt. Frokosten kan du også ta med deg.Tar du helgen i Stavanger, serverer vi dagens viktigste måltid litt lenger: lørdager til 11.00 og søndager til 12.00. Den som vil får en god, gammeldags clogger: Egg og bacon.

Sove lenge

Nevnte vi at du kan sove så lenge du vil på søndag? (I en dobbeltseng fra Duxiana gjør man gjerne det.) Utsjekk klokka 18.00.

Takterasse

På toppen av Comfort Hotel Square finner du Stavangers mest spektakulære takterasse. Chill i de behagelige møblene og nyt utsikten over Stavanger. 

Har du lest helt hit, er Comfort Hotel Square ditt hotell i Stavanger.

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Stavanger Bussterminal 

Tog

Stavanger Sentralbanestasjon  

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybussen stopper ca 150 meter unna hotellet (Clarion Stavanger), ca 25 minutter fra flyplassen.

Taxi

Vi anbefaler Miljø Taxi: +47 51 58 66 66

Om Comfort Hotel Square

Antall hotellrom

194 stk - 388 sengeplasser.

Avstand flyplass

Stavanger Lufthavn, Sola -  ca 14 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Stavanger centralstation (tog og buss): 900 meter 

Om Comfort Hotel

Les mer om Comfort Hotels

2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK