Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Royal Sæffle ,  Sverige

Se alle hotell i Sæffle, Sverige

Comfort Hotel Royal

Sæffle,  Sverige

Comfort Hotel® Royal ligger midt i Säffle. Her trives både gjester og fastboende. Vi tilbyr et velutstyrt treningsrom, basseng og en populær restaurant og bar. Skal du ha konferanse i Säffle? Vi har lokaler for alle anledninger.

Comfort Hotel Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Royal

Comfort Hotel Royal er det selvsagte valg for konferanser i Säffle. Med det kule Kapellet og flere andre moderne lokaler for opp til 180 deltagere fikser vi alt fra store møter til spesielle event. Selvsagt fikser vi også god drikke og mat iløpet av dagen.

Lokaler

På Comfort Hotel Royal kan vi ordne konferanser, fester, event, kickoff og mye annet for opp til 180 deltagere. Ikke gå glipp av det unike Kapellet, en vakker og velbevart 1800-tallskirke som ble hensynsfullt renovert til en lys, luftig, moderne og lekker konferansesal. Vi lover at den er uslåelig! Er du ute etter lokale for et mindre møte eller små konferanser har vi lokalen Tegnér og Trätälja. Alle lokaler og møterom er utstyrt med moderne teknikk, og alt nødvendig AV-utstyr. i Kapellet er det dessuten lydanlegg med trådløs mikrofon og headset.

Konferansepakke med mat og drikke

Hos oss får du lekker mat og godt drikke i løpet av dage. Her kan du se våre ulike konferansepakker og priser:

- Heldagskonferanse, fra 271 SEK/person.
Fullt utstyrt konferanselokale, formiddagsmat eller frokostbuffet, vår store lunsjbuffet og ettermiddagskaffe er inkludert.

- Todagerskonferanse, fra 1339 SEK/personFullt utstyrt konferanselokale, formiddagsmat, vår store lunsjbuffet, ettermiddagsmat i to dager samt del i dobbeltrom, frokost og en treretters middag er inkludert.

- Frokostmøte, fra 95 SEK/personHa frokostmøte hos oss mellom 07.00 og 10.00. Da ingår møtelokale samt vår store frokostbuffet.

Whiskysmaking

For en fin avslutning på din konferanse foreslår vi et besøk i vår restaurant og whiskybar Royal Bar med Sveriges største whiskyutvalg. Vi ordner gjerne en whiskysmaking for selskapet ditt.

Kontakt oss nå for å booke din konferanse eller event på Comfort Hotel Royal!

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Kapellet

120 personer i kinooppsett
60 personer i skoleoppsett

Tegnér

50 personer i kinooppsett
35 personer i skoleoppsett

Trätälja

40 personer i kinooppsett
20 personer i skoleoppsett

Tegnér + Trätälja

90 personer

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å booke din konferanse på +46 533 126 60 eller via co.saffle@choice.se

2.460.213.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.