Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Nouveau Helsingborg ,  Sverige

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Comfort Hotel Nouveau

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel® Nouveau er et trendy cityhotell i hjertet av Helsingborg, bare 500 m. fra sentralstasjonen. Det selvsagte valget for deg som vil bo sentralt, oppleve stilig design og moderne rom. Vi tilbyr også konferansemuligeter for 100 personer.

Comfort Hotel Nouveau 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Nouveau

Med flere konferanserom og mindre møterom er Comfort Hotel Nouveau det selvsagte valget for utradisjonelle møter og konferanser, kick-off og andre eventer. Vi tilbyr konferanselokaler i forskjellige stilarter.

Lokaler

Comfort Hotel Nouveau tilbyr seks fleksible møterom med moderne utstyr. Vårt styrerom har en fantastisk utsikt over byen og Øresund, og vårt store lokale Vinter har plass til 100 personer. Eller hvorfor ikke booke vår freshe takterrasse? Her kan dere spise en god frokost, ta en pils eller ordne verdens beste event. Konferanselokalene er utrustet med alt du trenger av moderne AV-utstyr.

Mat og drikke

For større grupper og forhåndsbookede konferanser serverer vi mat og drikke i et fantastisk miljø. Vi har fullstendige rettigheter angående alkohol, og kan i tillegg servere enklere retter i hotellets lobby.

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Vinter

100 personer

Kattegatt

40 personer

Öresund

30 personer

Panorama

14 personer

Olympia

6 personer

Vinrummet

8 personer

Booke konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å booke konferanse på +46 42-37 19 50 eller via co.nouveau@choice.se.

Salgsansvarlig

Stina Sjöström
Telefon: +46 73 721 427
E-post: stina.sjostrom@choice.se

2.460.213.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.