Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Comfort Hotel Nouveau

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Nouveau er et trendy cityhotell i hjertet av Helsingborg, bare 500 m. fra sentralstasjonen. Det selvsagte valget for deg som vil bo sentralt, oppleve stilig design og moderne rom. Vi tilbyr også konferansemuligeter for 100 personer.

Comfort Hotel Nouveau 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Nouveau

Comfort Hotel Nouveau er et moderne cityhotell med lobbybar, stilig innredde rom og konferansemuligheter for opp til 100 personer.

Midt i Helsingborg

Comfort Hotel Nouveau ligger i krabbeavstand til Helsingborgs butikker, barer og restauranter, og bare fem minutter fra sentralstasjonen Knutepunkten. I nærheten av hotellet finnes også populære turistmål som Mariakirken, Rådhuset og Kärnan og restene av Helsingborgs slott. Kort sagt er Comfort Hotel Nouveau det perfekte utgangspunktet for å oppdage Helsingborg og Øresund.

Konferanse

Vi tilbyr konferanse- og eventlokaler kjempesentralt i Helsingborg. Velg mellom våre supermoderne styrerom, freshe konferanselokaler eller Vinter for større selskap på opp til 100 personer. Og du? Skal du ha en fest eller et event, da kan du leie vår nyrenoverte takterrasse for den beste opplevelsen.

Rommene

På Comfort Hotel Nouveau finnes 96 hotellrom, alt fra smidige enkeltrom til flotte suiter, med alt det du trenger, og uten alt det andre fjaset du egentlig ikke behøver. Tenk bekvemt (digg seng), pent (gjennomtenkt innredning) og moderne (gratis wifi overalt), så er du hjemme.

Mat og drikke

På Comfort Hotel Nouveau serverer vi en lekker frokostbuffét med nybakt brød, frokostblanding, ost og koldtbord, og mye mer. Vi har også en hotellbar med ekstra god stemning, fullstendige rettigheter og en enklere loungemeny om du er sulten. For større selskap (konferanse og event) tilbyr vi en variert meny utifra dine ønsker. Vi sier bare: Hjertelig velkommen til Helsingborgs skjønneste hotell.

Kontakt

  • Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass: Mäster Palms Plats

Tog

Knutpunkten (Helsingborg C)

Fra Ängelholms/Helsingborgs Airport

Flybuss til Helsingborg C (Knutpunkten)

Taxi

Vi anbefaler Sverige Taxi,
telefon +46 42-180 200.

Om Comfort Hotel Nouveau

Antall hotelrom

96 rom 

Antall tilgjengelighetstilpassede rom

3 rom

Avstand flyplass

Ängelholms/Helsingborgs Airport: 35 km,
ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Mäster Palms Plats: 50 m
Sentralstasjon: Knutpunkten (Helsingborg C): 500 m

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK