Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Nobel

Molde,  Norge

Comfort Hotel Nobel ligger midt i Molde, nær busstasjonen, fergeterminalen og bare 10 minutter fra Molde Årø Flyplass. Med kveldsbuffet mandag – torsdag, bakeri i huset, wifi og topp beliggenhet gjør vi vårt beste for at du skal bo bra, til en bra pris.

Comfort Hotel Nobel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Nobel

Comfort Hotel Nobel ligger midt i Molde, nær busstasjonen, fergeterminalen og bare 10 minutter fra Molde Årø Flyplass. Med kveldsbuffet mandag – torsdag, bakeri i huset, wifi og sentral beliggenhet gjør vi vårt beste for at du skal bo bra, til en bra pris.

Midt i Molde

I Amtmann Krohgs gate, midt i sentrale Molde venter Comfort Hotel Nobel. Et bra hotellvalg for deg som er her på jobbreise, eller for deg som vil oppleve Norges vakre fjord og fjell. I gangavstand finner du Molde Høyskole og Romsdalmuseet.

Rosenes by

Molde er kjent som "Rosenes by" og har en rekke fantastiske utsiktspunkter med panoramautsikt over byen. Hotellet er det naturlige utgangspunkt for å oppleve Atlanterhavsveien med sine unike broer, små øyer og vakre kystlinje.

Historisk bygg med eget konditori

Hotellet ligger i en imponerende bygning fra 1913 hvor du også finner vårt bakeri og konditori, Fole Godt, hvor våre gjester kan innta vår deilige frokost. Fole godt serverer også snacks og lunsj.

Kveldsbuffet

For å ta ekstra godt vare på deg som er vår gjest, byr vi på en enkel kveldsbuffet fra mandag til torsdag store deler av året. Det betyr at du kan komme til oss, sette deg ned, og så løser vi resten.

Møterom

Skal du ha møte eller konferanse i Molde? Comfort Hotel Nobel har to møterom med kapasitet for 20 personer. 

Parkeringsmuligheter og wifi

Comfort Hotel Nobel tilbyr et begrenset utvalg parkeringsplasser rett utenfor hotellet, uten konstnad. Flere parkeringsmuligheter finnes i nærheten av hotellet. Vi vet også at det er viktig å alltid kunne være på nett, derfor surfer du gratis på vårt trådløse nettverk.

Kontakt

  • Telefon: +47 71 25 15 55
  • Faks: +47 71 21 59 54
  • E-post: nobel@choice.no
  • Org. nr: 984 128 835
  • Amtmann Krohgs gt.5 6413 Molde , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Molde busstasjon, ca 400 meter

Fra Molde Lufthavn, Årø

Flybuss til Quality Hotel Alexandra. 

Taxi

Vi anbefaler Molde Taxi, telefon +47 71 25 28 11 

Om Comfort Hotel Nobel

Antall rom

49 stk - 75 senger

Antall konferanselokaler

2 stk – makskapasitet 30 personer

Avstand Molde Lufthavn, Årø

5 km, ca 15 minuter 

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 150 meter 
Molde Trafikkterminal med langdistansebussar:
400 meter
Hurtigrutens ferjeleie: 200 meter

Om Comfort Hotel

Les mer om Comfort Hotels

2.271.168.780 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK