Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockefølse bare 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Dette hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser.

Comfort Hotel Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

Vi på Comfort Hotel Malmö er stolte over å være fleksible. Uansett om du kommer med dine kollegaer, innebandykompiser eller syklubben ordner vi den beste dagen for akkurat dere.

Tre konferanselokaler med alt du trenger

Våre tre konferanselokaler, for opp til 80 personer, er utrustet med alt av den siste teknologien og tilbyr det du trenger for et møte eller en konferanse: PC-prosjektor, AV utstyr, aircondition, notatbøker, penner, gratis trådløst nett m.m.

Ha din fest eller ditt event hos oss

Kick off, bridgekveld, konserter med dansegulv og Eurovision nachspiel er noen av de eventene vi har hatt i det siste. I vår store restaurant og bar Plectrum finnes det et atrium med en imponerende takhøyde. Her kan vi ordne ditt drømmeevent for opp til 250 personer.
Har du behov for parkering så er det ikke noe problem, parkering finner dere på utsiden av hotellet.

Mat og drikke

Vi ordner selvsagt med mat og drikke til din konferanse eller ditt event. For å se våre ulike menyer og buffetforslag så kan du laste ned PDF`ene på høyresiden. Vi tilbyr også pakker med formiddagsmat for SEK  55 per person, lunsj til SEK 185 samt ettermiddagsmat for SEK 55 per person.

Hjertelig velkommen til Comfort Hotel Malmö – det fleksible konferanse og eventalternativet!

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Studio 1

80 personer

Studio 2

40 personer

Studio 3

40 personer

Plectrum Restaurang & Bar

250 personer

Booke konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking av din konferanse på +46 40-33 04 45 eller epost group.malmo@choice.se.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK