Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockefølse bare 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Dette hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser.

Comfort Hotel Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 897 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

helgebesøk

11. april 2016, Stavanger, Norge, Anders Sten K

Helt ok, men ikke mer. Ligger sentralt i sentrum med kort vei til det meste av fasiliteter. Kaotisk under frokost med mye folk. Litt liten plass til så mange mennesker. Kaldt på baderom og ingen mulig…

Helt ok, men ikke mer. Ligger sentralt i sentrum med kort vei til det meste av fasiliteter. Kaotisk under frokost med mye folk. Litt liten plass til så mange mennesker. Kaldt på baderom og ingen mulighet for å regulere på varmen.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt - Value for money

26. mars 2016, Oslo, Norge, Christian H

Sentralt beliggende budsjett hotell, kun minutter å gå fra Sentral stasjonen og sentrum. Hyggelig service og trivelig lobby / bar område. Små rom, men de har det du trenger. Wifi tilkobling uten pro…

Sentralt beliggende budsjett hotell, kun minutter å gå fra Sentral stasjonen og sentrum. Hyggelig service og trivelig lobby / bar område. Små rom, men de har det du trenger. Wifi tilkobling uten problemer. Anbefales og jeg kommer gjerne tilbake.
Les hele anmeldelsen
5

Business reise

18. januar 2016, Oslo, Norge, 851joachimt

Bra beliggenhet, rett ved togstasjonen og nære sentrum. fine rom, gode senger og bra frokost. Anbefales! Har bodd der tidligere og bor der gjerne igjen. Bra service og hyggelige folk som jobber der. E…

Bra beliggenhet, rett ved togstasjonen og nære sentrum. fine rom, gode senger og bra frokost. Anbefales! Har bodd der tidligere og bor der gjerne igjen. Bra service og hyggelige folk som jobber der. Et pluss at frokosten varer til 10.30 og 11 på lørdager. Fint treningsrom der også.

Svar fra eier

22. januar 2016

Hej Joachimt Tack för din återkoppling. Kul att du trivs hos oss. Varmt välkommen tillbaka. mvh Cecilia

Les hele anmeldelsen
4

Kjærestetur

30. desember 2015, Sarpsborg, Norge, 751idah

Fin beliggenhet. God frokost. Vi bestilte den billigste typen rom. Det var lite,men ikke noe problem for et par netter. Liten seng og bad. Deilig med stor parkering i hotellets bakgård. Fantastisk tre…

Fin beliggenhet. God frokost. Vi bestilte den billigste typen rom. Det var lite,men ikke noe problem for et par netter. Liten seng og bad. Deilig med stor parkering i hotellets bakgård. Fantastisk treningsrom. Men vær obs på at selv om treningsrommet åpner kl 06.00,kan man ikke bruke treningamøllene før kl 07.30.
Les hele anmeldelsen
4

Bra beliggenhet

7. oktober 2015, Oslo, Norge, A1894HMkevinm

Bra beliggenhet, fint rom. Dårligere utvalg på frokosten enn tidligere, og wi-fi er ganske dårlig i enkelte deler av hotellet. Svak signalstyrke, burde oppgradere. Rimelig rom, hyggelig betjening og b…

Bra beliggenhet, fint rom. Dårligere utvalg på frokosten enn tidligere, og wi-fi er ganske dårlig i enkelte deler av hotellet. Svak signalstyrke, burde oppgradere. Rimelig rom, hyggelig betjening og bra service.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK