Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Malmø, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmø,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockefølse bare 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Dette hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser.

Comfort Hotel Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

82% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1053 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Lite rom, god frokost

7. august 2016, Oslo, Norge, Jan A

Jeg pleier vanligvis å skryte Comforts hoteller opp i skyene. Det kan jeg dessverre ikke gjøre denne gang. Rommet vi fikk var veldig lite, på størrelse med en typisk lugar på danskebåten. Det var også…

Jeg pleier vanligvis å skryte Comforts hoteller opp i skyene. Det kan jeg dessverre ikke gjøre denne gang. Rommet vi fikk var veldig lite, på størrelse med en typisk lugar på danskebåten. Det var også lokalisert på gateplan. Derfor ville vi ikke ha vinduet åpent til tross for at temperaturen var noe høy. Mitt reisefølge reagerte også på at det luktet litt gammel røyk på rommet. Servicen var forsåvidt grei, men dama i resepsjonen hadde nok for mange oppgaver i forhold til antall gjester, og det ble derfor noe venting. Comfort er for meg alltid vinnere på frokost. Det var de heldigvis også denne gang!
Les hele anmeldelsen
3

Ok, men virket stressende og veldig underbemannet. Ikke bra å dele en familie over 2 etasjer!

31. juli 2016, , Jhonny B

En stakkers resepsjonist som så ut til å være alene på hotellet. Rommene var ok, men å dele en familie mellom 2 etasjer blir for dårlig. Ellers ok service, vi manglet håndklær på rommet, men fikk når…

En stakkers resepsjonist som så ut til å være alene på hotellet. Rommene var ok, men å dele en familie mellom 2 etasjer blir for dårlig. Ellers ok service, vi manglet håndklær på rommet, men fikk når jeg hentet i resepsjonen, heller ikke noe pluss for service.Ok parkering, Frokosten var helt grei. Men begrenset for de 2 som har allergi. Inn og utsjekk ok. Her er potesiale for forbedringer!
Les hele anmeldelsen
3

helgebesøk

11. april 2016, Stavanger, Norge, Anders Sten K

Helt ok, men ikke mer. Ligger sentralt i sentrum med kort vei til det meste av fasiliteter. Kaotisk under frokost med mye folk. Litt liten plass til så mange mennesker. Kaldt på baderom og ingen mulig…

Helt ok, men ikke mer. Ligger sentralt i sentrum med kort vei til det meste av fasiliteter. Kaotisk under frokost med mye folk. Litt liten plass til så mange mennesker. Kaldt på baderom og ingen mulighet for å regulere på varmen.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt - Value for money

26. mars 2016, Oslo, Norge, Christian H

Sentralt beliggende budsjett hotell, kun minutter å gå fra Sentral stasjonen og sentrum. Hyggelig service og trivelig lobby / bar område. Små rom, men de har det du trenger. Wifi tilkobling uten pro…

Sentralt beliggende budsjett hotell, kun minutter å gå fra Sentral stasjonen og sentrum. Hyggelig service og trivelig lobby / bar område. Små rom, men de har det du trenger. Wifi tilkobling uten problemer. Anbefales og jeg kommer gjerne tilbake.
Les hele anmeldelsen
5

Business reise

18. januar 2016, Oslo, Norge, 851joachimt

Bra beliggenhet, rett ved togstasjonen og nære sentrum. fine rom, gode senger og bra frokost. Anbefales! Har bodd der tidligere og bor der gjerne igjen. Bra service og hyggelige folk som jobber der. E…

Bra beliggenhet, rett ved togstasjonen og nære sentrum. fine rom, gode senger og bra frokost. Anbefales! Har bodd der tidligere og bor der gjerne igjen. Bra service og hyggelige folk som jobber der. Et pluss at frokosten varer til 10.30 og 11 på lørdager. Fint treningsrom der også.

Svar fra eier

22. januar 2016

Hej Joachimt Tack för din återkoppling. Kul att du trivs hos oss. Varmt välkommen tillbaka. mvh Cecilia

Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.