Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockefølse bare 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Dette hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser.

Comfort Hotel Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange økologiske og sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord. Kom til Comfort Malmö og nyt frokost selv om du ikke bor på hotellet. For bare SEK 125 kan du spise så mye du vil. Barn spiser for halve prisen. Frokosten dekkes på i restaurant Plectrum som ligger ved hotellets entre.

Frokosten serveres

Mandager - fredager: 06.30 – 10.00
Lørdager og helger: 07.30 – 10.30
Søndager: 07.30 – 12.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Kaffe og te

På Comfort Hotel Malmö får du alltid økologisk kaffe og te 24/7- Det er selvfølgelig kostnadsfritt. Har du lyst på en kopp er det bare å kommet til lobbyen, der står det alltid fremme.

Gym

Velkommen til vår festsal-gone-treningsrom. Dette er kanskje et av de lekreste treningsrommene du noensinne har sett. Foruten maskiner og frie vekter har treningsrommet også boksering hvor du kan ta en runde eller to om du vil. Hansker får du i resepsjonen. Det er bare å hoppe i ringen og så løs. Vil du heller ut å springe noen runder tipser vi deg gjerne om bra løperunder.

Åpningstider:

06.30 - 22.30 alle dager.
Crosstrainerene settes på kl 07.30 men før det kan du bruke alle andre maskiner som ikke lager så mye støy.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha» produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

Parkering

Comfort Hotel Malmö tilbyr parkering på baksiden av hotellet. Det er enkelt å komme seg til oss med bil. Ta mot Malmø C og like etter det så ser du hotellet og parkeringsplassen. Nordic Choice Club medlemmer betaler SEK 130 for 24 per døgn og ikke medlemmer betaler SEK 160 per døgn

Wi-fi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

Lån en sykkel

Den beste og enkleste måten å oppdage Malmø på er å sykle. Vi låner ut gratis sykler til våre gjester. Med sykkel kommer du deg til Malmös egen strand Ribban (Ribbersborg) på bare et kvarter. Om du trenger håndkle til strandturen er det bare å spørre i resepsjonen så får du låne der. Vi har tre sykler og du kan låne de i maks fem timer. Vi tipser gjerne om bra steder å sykle til.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Tidlig innsjekk, SEK 100 Sen utsjekk SEK 100 frem til kl 14.00 og SEK 200 frem til klokken 16:00
Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Malmö er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK