Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel LT Vilnius ,  Litauen

Se alle hotell i Vilnius, Litauen

Comfort Hotel LT

Vilnius,  Litauen

Vilnius sitt peneste og fresheste hotell? Ja, det vil vi påstå. Nye Comfort Hotel® LT er i gangavstand til Gamlebyen, har åpen gym året rundt, fire lekre møterom og den populære restauranten Time. Opplev det nye Vilnius.

Comfort Hotel LT 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel LT

På Comfort Hotel LT ser vi til at ditt møte blir kreativt og inspirerende. Hele hotellet pulserer av å være kreative og nytenkende, og dette går igjen i våre møtelokaler.

Fire konferanselokaler for alle deres behov

Våre fire møtelokaler for opp til 110 personer tilbyr alt dere behøver for et perfekt møte. PC-prosjektor, AV-utrustning, air condition, skriveblokker og tråløst internett inngår alltid. Har dere spesielle ønsker, så er vi tilstede og hjelper deg. Som konferansegjest tilbyr vi gratis parkering i vår parkeringsgarasje.

Mat og drikke

På Comfort Hotel LT er vi veldig stolte av å ha restauranten Time i våre lokaler. Som en av de absolutt beste restaurantene i Vilnius, kan dere stole på at maten kommer til å være førsteklasses under hele konferansen. For mer informasjon om ulike menyforslag, klikk på PDFene til høyre. Hjertelig velkommen til deres nye konferansefavoritt, Comfort Hotel LT.
 

Kapasitet

Här kan du se makskapasiteten for våre konferanselokaler

Satisfaction

110 personer (104 kvm)

Imagine

46 personer (47 kvm)

Respect

36 personer (32 kvm)

Good Vibrations

15 personer (28 kvm)

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å bestille din konferanse på +370 525 051 11 eller via conference@choice.lt.

Konferanseansvarlig

Juste Alankoviciute
+370 643 012 20
E-post: conference@choice.lt

2.460.213.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.