Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jönköping, Sverige

Comfort Hotel Jönköping

Jönköping,  Sverige

Moderne Comfort Hotel Jönköping ligger midt i hjertet av Jønkøping. Hele byens tilbud venter rundt hjørnet. Konferansemuligheter, gratis trening, restaurant, relaxavdelin, gratis kaffe og wifi finnes på hotellet.

Comfort Hotel Jönköping 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Jönköping

Beliggende i Klostergatan har du en super base for Jønkøping – dag og natt. I det kompakte bysenteret i Jønkøping kan du gå til det meste. Rett i nærheten av hotellet kan du shoppe, drikke og spise.

Beliggenhet

Comfort Hotel Jönköping ligger i sentrale Jønkøping, nært høyskolen og Jønkøpings sentralstasjon. Butikkene på Kungsgatan og en mengde restauranter ligger rett rundt hjørnet.

Konferanse for opp til 150 personer

Ha ditt neste møte, konferanse, eller event på Comfort Hotel Jönköping. Vi tilbyr freshe lokaler i sentrale Jønkøping for opp til 150 deltagere. Les mer om konferansemulighetene her>>>

Populær mat- og vinbar

Ikke gå glipp av vår berømte mat- og vinbar Comfort you. Her kan du nyte gode viner og lekre retter med inspirasjon fra middelhavskjøkkenet.

Gratis kaffe og wifi på hele hotellet

Vi digger ting som er gratis! Hos oss får du alltid gratis kaffe og te (selvsagt økologisk og fairtrade) i lobbyen. Du surfer trådløst over hele hotellet, uten kostnad.

Gym og relax

Hos oss trener du gratis på Fitness & Friends. Det ligger 100 meter fra hotellet. Etter treningsrunden kan du slappe av i vår relaxavdeling. Husk også å utfordre reisekameraten din til en runde billiard på vårt billiardbord.

Vil du vite mer om hva som finnes på vårt hotell? Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Jönköping

Kontakt

  • Klostergatan 28 55317 Jönköping , Sverige
via Google Maps

Finn frem tilhotellet

Buss

Bussholdeplass Lasarettsparken.

Fra Jönköping Airport 

Flybuss til Jønkøping sentralstasjon, bytt till bybuss 1 eller 3, gå av på bussholdeplass Lasarettsparken.

Taxi

Vi anfefaler TaxiKurir Jönköping,
telefon 036-12 12 12. 

Om Comfort Hotel Jönköping

Antall hotellrom

103 rom -  201 sengeplasser

Avstand flyplass

Jönköping Airport: 
8,5 km, ca 12 minutter 

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Lasarettsparken: 50 meter

 Om Comfort Hotel

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK