Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Comfort Hotel Grand Central

Restaurant

Åpningstider

Frokost:

Man - fre 06.00 - 09.30
Lør - søn 07.00 - 11.00


Restaurant:

Man - fre  11.00-22.00
Lør - søn 12.00 - 22.00

Vårt mål er å servere deg den beste pastaen du har smakt og gi deg raske smaksopplevelser med det beste av tradisjonell italiensk mat.

Bak restauranten står mesterkokk Ole Jonny Eikefjord som også eier Restaurant Eik, Restaurant Fjord og Restaurant Eik Annen Etage.
Kjøkkensjef er Andrea Gazzabin som har erfaring fra en rekke restauranter i Italia, Spania, USA og England.

Du kan også sette sammen din egen treretter: Start med tomat- og mozzarellasalat, gå over til kalvefilet før du avslutter med tiramisu eller panna cotta. Skal du bare kjøre en kjapp forretningslunsj, bestiller du halv porsjon.

Nyt maten mens du forestiller deg det yrende folkelivet i stasjonshalllen anno 1854. Se for deg tog som pruster seg i bevegelse, mennesker som hastig tar farvel med sine kjære, barn som smiler og ler med hodet ut av togvinduet, og ekkoet etter høytalerstemmen som varslet neste avgang.

Hos oss får du enkel og elegant mat servert smidig og effektiv.

1.920.149.256 23