Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

Velkommen til restaurant Bella Bambina. Vårt mål er å servere deg Norges beste pasta, og en smaksopplevelse med det beste av tradisjonell italiensk mat.

Italiensk matglede

Hos oss får du enkel og elegant mat servert raskt og effektivt. Kokken disker opp med byens beste pasta bolognese, og en utsøkt barbera  i glasset kan anbefales. Om du bare rekker en rask lunsj bestiller du halv person. Så enkelt er det. Om du vil sitte lenge, kan du komponere din egen tre-retters: Start med en tomat- og mozarellasalat, fortsett med den møre kalvefileten, og avslutt med en tiramisu eller panna cotta.

Stjernekokk på kjøkkenet

Den berømte kokken Ole Jonny Eikenfjord, som også driver Eik Annen Etage, en av oslos mest kjente gourmetrestauranter, står bak Bella Bambinas konsept. På kjøkkenet er det Andrea Gazzabin som styrer, med god erfaring fra restauranter i Spania, USA og England.

Velkommen hit

Du finner Bella Bambina på i vår første etasje. Du er velkommen til å slå deg ned med et glass mens du spaner på Oslos folkeliv! Sommertid har vi også en uteservering rett foran Østbanehallen - mer sentralt i Oslo får du ikke spist god mat.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj og middag

Alle dager: 12.00 - 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK