Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 920 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk frokost og perfekt beliggenhet

22. august 2015, Grimstad, Norway, randi_alh

Frokost laget fra bunnen av. Du kan se de på kjøkkenet jobbe, lage eggerøren fra scratch. Hjemmerørt syltetøy, hjemmelaget knekkebrød etc. Nydelig frokostrom med mye sjarme. Perfekt beliggenhet med st…

Frokost laget fra bunnen av. Du kan se de på kjøkkenet jobbe, lage eggerøren fra scratch. Hjemmerørt syltetøy, hjemmelaget knekkebrød etc. Nydelig frokostrom med mye sjarme. Perfekt beliggenhet med stort restaurant tilbud i Østbanehallen, både ute og innendørs.
Les hele anmeldelsen
3

Midt på treet

11. august 2015, , Tale H

Rommet var fint og sengen var god, men det var litt kronglete å navigere seg inne på hotellet. Ikke noe problem for oss som reiste med lite bagasje, men vi gikk oss nesten bort på vei til frokostsalen…

Rommet var fint og sengen var god, men det var litt kronglete å navigere seg inne på hotellet. Ikke noe problem for oss som reiste med lite bagasje, men vi gikk oss nesten bort på vei til frokostsalen. Frokosten var for øvrig det mest skuffende ved oppholdet, den kan jeg ikke anbefale. Alt i alt et greit og veldig sentralt hotell som jeg kunne bodd på igjen, men ikke noe å juble for.

Svar fra eier

17. august 2015

Hei på deg. Midt i byen... ja det er vi vant til å høre... midt på treet!.. nei, det kan vi ikke være kjent med. Men det er slike kommentarer som gjør at vi kan ta action og gjøre nødvendige endringer for å sørge for at vi kan forbedre vårt produkt og service. Vi takker deg for at du tok deg tid til å skrive om oss. Når det gjelder frokosten så er det trist å lese at du ikke likte den. Her må det ha skjedd noe spesielt, da frokosten vår er noe som vi får mest skryt for. Vi er stolte av den og mange av våre faste gjester kommer tilbake til oss nettopp på grunn av utvalgte og kvaliteten. Vi håper at du velger å bo hos oss også neste gang du er i Oslo, slik at vi kan gi deg noe å juble for. For det er nettopp det vi gjør vanligvis hver dag - gir vår gjester unike opplevelser. Varme hilsner fra hele crewet

Les hele anmeldelsen
5

Lunt og trivelig hotell.

31. juli 2015, Drangedal, 528knuth

Hyggelig personel og rent og pent hotell. God frokost og gode intilliggende restauranter. Ok treningsrom. Kommer til å besøke hotellet ved en senere anledning. Sentralt, og bilparkeing rett ved. Fint…

Hyggelig personel og rent og pent hotell. God frokost og gode intilliggende restauranter. Ok treningsrom. Kommer til å besøke hotellet ved en senere anledning. Sentralt, og bilparkeing rett ved. Fint hotell for forretningsreise og familie opphold.

Svar fra eier

18. august 2015

Hei hei Vi takker deg for at du valgte å tilbringe dine dager hos oss. Og en takk også for at du tok deg tid til å skrive om din opplevelse av hotellet. Vi er kjempeglade for at du likte hotellet og for at du fikk en topp opplevelse hos oss. Det er jo egentlig det vi ønsker å drive med - gjøre folk glade og sørge for at de har det litt mer morro når de er ute på tur. Vi håper at du kommer fort tilbake - med famlie - og venner. Vi gleder oss!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell med god beliggenhet.

20. juli 2015, Sør-Trøndelag, Norge, 825wencheh

Hotellet er veldig sentralt. Hyggelig mennesker som jobber både i resepsjon, på kjøkkenet og de som gjør rent. Vi la spesielt merke til hvor stille det var på rommet, selv om hotellet ligger på Jernb…

Hotellet er veldig sentralt. Hyggelig mennesker som jobber både i resepsjon, på kjøkkenet og de som gjør rent. Vi la spesielt merke til hvor stille det var på rommet, selv om hotellet ligger på Jernbanetorget (en vanligvis travel plass).
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med veldig bra frokost

19. juli 2015, Trondheim, Norge, 68Imh

Bestilte hotellet via Coop tilbud. (Men fikk ikke reg overnattingen på Choice-kortet pga at bestilt via Coop.😐) Rent og fint samt veldig sentralt. Artig med ulike rom. Frokosten ble en positiv opplev…

Bestilte hotellet via Coop tilbud. (Men fikk ikke reg overnattingen på Choice-kortet pga at bestilt via Coop.😐) Rent og fint samt veldig sentralt. Artig med ulike rom. Frokosten ble en positiv opplevelse. Bra utvalg, og + for øko og hjemmelaget 😊 Sjarmerende beliggenhet i gamle toghallen.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK