Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1103 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Flott beliggenhet!

5. februar 2016, Gjøvik, Norge, LykkeLi72

Mor og to tenåringsjenter på overnatting fredag til lørdag. Vi delte et dobbeltrom med ekstraseng. Stort nok rom til tre. Badet var spesielt bra og stort med dusjnisje, toalett, vask og badekar med du…

Mor og to tenåringsjenter på overnatting fredag til lørdag. Vi delte et dobbeltrom med ekstraseng. Stort nok rom til tre. Badet var spesielt bra og stort med dusjnisje, toalett, vask og badekar med dusj.
Les hele anmeldelsen
3

Sentralt, men ulekkert.

1. februar 2016, Oslo, Norge, tor_131

Hotellet ligger svært sentralt til på Østbanehallen, men har bommet litt med interiørdesign. Noen detaljer ser rett og slett ut som stygge flenger og flekker på veggene. Sengene er harde, og det er s…

Hotellet ligger svært sentralt til på Østbanehallen, men har bommet litt med interiørdesign. Noen detaljer ser rett og slett ut som stygge flenger og flekker på veggene. Sengene er harde, og det er store avstander å gå fra heisen til rommene. Badene er derimot bra, og mye av kunsten er fin, om enn litt "edgy". Hotellfrokosten er ganske strippa. Varmmaten består av pulverbasert eggerøre og bacon. Er man vegetarianer eller veganer er utvalget dårlig. Kaffen var derimot god.
Les hele anmeldelsen
4

Fresh hotell, veldig sentralt!

1. februar 2016, Oslo, Norge, Kjersti Helgeru... B

Du finner ikke et mer sentralt sted i Oslo. Stille og rolig, selv om man er midt i sentrum. I umiddelbar nærhet til offentlig transport, flytog, tok, busser osv. Rent og pent, og veldig moderne. Helt…

Du finner ikke et mer sentralt sted i Oslo. Stille og rolig, selv om man er midt i sentrum. I umiddelbar nærhet til offentlig transport, flytog, tok, busser osv. Rent og pent, og veldig moderne. Helt ok frokost, men ikke noe spektakulært.
Les hele anmeldelsen
4

Supert

31. januar 2016, , Marius Meisterp... A

Flott og moderne hotell med super beliggenhet inne i østbanehallen, deilig å kunne gå tørrskodd til butikker og kiosker. Flotte romslige rom, hyggelig betjening og veldig god frokost. Vi kommer gjerne…

Flott og moderne hotell med super beliggenhet inne i østbanehallen, deilig å kunne gå tørrskodd til butikker og kiosker. Flotte romslige rom, hyggelig betjening og veldig god frokost. Vi kommer gjerne her igjen.
Les hele anmeldelsen
1

Supert :)

27. januar 2016, Stathelle , Vibeke H

Anbefales :) ingenting å utsette:) kjempe hyggelig betjening på hotellet, super beliggenhet, fine rom, super frokost :) prisen var det heller ingenting å si på, så anbefales på det sterkeste :) kjempe…

Anbefales :) ingenting å utsette:) kjempe hyggelig betjening på hotellet, super beliggenhet, fine rom, super frokost :) prisen var det heller ingenting å si på, så anbefales på det sterkeste :) kjempe bra hotell :)
Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK