Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1369 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

enkelt og greitt.

29. august 2016, Oslo, Norge, 120mirjamd

Hotellet har gode senger ,rommet godt vedlikeholdt, nydelig bad. Meget sentral beliggenhet.Hyggelig og serviceinnstilt betjening.Spennende uteareal med aktivt miljø.Absolutt verdt pengene.Gjentar gjer…

Hotellet har gode senger ,rommet godt vedlikeholdt, nydelig bad. Meget sentral beliggenhet.Hyggelig og serviceinnstilt betjening.Spennende uteareal med aktivt miljø.Absolutt verdt pengene.Gjentar gjerne besøket.
Les hele anmeldelsen
4

Dyr sentral plassering

25. august 2016, Trondheim, Norge, Terje L

Hotellet haren Perfekt plassering, ligger midt i hjerte av Oslo. Hotellet er dyrt og romoppleveksen er det man kaller trangt. Frokostmennesker vil få en god start, en av de bedre frokoster i choice kj…

Hotellet haren Perfekt plassering, ligger midt i hjerte av Oslo. Hotellet er dyrt og romoppleveksen er det man kaller trangt. Frokostmennesker vil få en god start, en av de bedre frokoster i choice kjeden.
Les hele anmeldelsen
5

Topp beliggenhet

23. august 2016, Ørsta, Norge, 219jannes

Veldig glad for å finne et sentralt hotell uten sjenerende støy fra utsiden. Et veldig trivelig hotell å bo på, det eneste som kunne ha vært bedre er frokosten. Eggerøren smakte søtt og kvalmende, og…

Veldig glad for å finne et sentralt hotell uten sjenerende støy fra utsiden. Et veldig trivelig hotell å bo på, det eneste som kunne ha vært bedre er frokosten. Eggerøren smakte søtt og kvalmende, og utvalget generelt var veldig sparsommelig. Utrolig trivelige resepsjonister, jeg følte meg veldig velkommen. Kommer tilbake ved neste anledning.
Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell med bra beliggenhet

17. august 2016, Leikanger, Norge, 766sindrer

Bra hotell i tilknytning til Oslo Sentralstasjon. Rask og grei innsjekk, lite og smart rom, god frokost. Rask utsjekk. Perfekt stoppested når man ankommer Oslo seint på kvelden og skal raskt videre ne…

Bra hotell i tilknytning til Oslo Sentralstasjon. Rask og grei innsjekk, lite og smart rom, god frokost. Rask utsjekk. Perfekt stoppested når man ankommer Oslo seint på kvelden og skal raskt videre neste morgen.
Les hele anmeldelsen
4

Koselig hotell, sentralt

15. august 2016, Kristiansand, berit_ysteinh

Lettvint og greit hotell å bo på i nærheten av sentralbanestasjonen og Karl Johan. Fine , store familierom og god frokost. Hyggelig betjening som ordnet opp i alt. Prisnivået var jeg fornøyd med. Fin…

Lettvint og greit hotell å bo på i nærheten av sentralbanestasjonen og Karl Johan. Fine , store familierom og god frokost. Hyggelig betjening som ordnet opp i alt. Prisnivået var jeg fornøyd med. Fin opplevelse å bo på hotellet.
Les hele anmeldelsen
2.370.34.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.