Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1419 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Kjempekoseleg

28. september 2016, Oslo, Norge, Rogerlight0

Bra service! Elsa i resepsjonen var hjelpsomheita sjølv. Vi kosa oss stort. Hotellet ligg sentralt, nært alt. Bra frukost, eggerøre og bacon, det ein treng før ein lang dag. Romma er forskjellige, så…

Bra service! Elsa i resepsjonen var hjelpsomheita sjølv. Vi kosa oss stort. Hotellet ligg sentralt, nært alt. Bra frukost, eggerøre og bacon, det ein treng før ein lang dag. Romma er forskjellige, så spør gjerne om kva rom som passar for deg. Enkelt og greit.
Les hele anmeldelsen
5

Kjempe trivelig

26. september 2016, Trondheim, Norway, mirahs_sister

Var plasseringen som slo ann,alt var rett i nærheten 😃😃strålende service,go mat, hyggelig personale. Oversiktelig å greit,litt treg heis men hadde det ikke travelt. Masse flotte cafeer å restaurante…

Var plasseringen som slo ann,alt var rett i nærheten 😃😃strålende service,go mat, hyggelig personale. Oversiktelig å greit,litt treg heis men hadde det ikke travelt. Masse flotte cafeer å restauranter rundt overalt.aldri et kjedelig øyeblikk.
Les hele anmeldelsen
3

Et hotell som ligger nært alt

25. september 2016, Norway, lisanS1361OS

Fint hotell som ligger midt i smørøyet av Oslo sentrum. Rommene hadde kun det de trenger, og ingenting utover dette. Frokosten enkel. Godt renhold i rommene. Ellers opplevde jeg hotellet som veldig st…

Fint hotell som ligger midt i smørøyet av Oslo sentrum. Rommene hadde kun det de trenger, og ingenting utover dette. Frokosten enkel. Godt renhold i rommene. Ellers opplevde jeg hotellet som veldig stille og rolig, det var ingen bråk og nattessøvnen ble god.
Les hele anmeldelsen
4

På farten

22. september 2016, Trøgstad, 668sveinr

Skift ut forhenget i dusjen med glassvegger. Beliggenheten er ypperlig når man ha det travelt. God frokost. Hyggelige folk i resepsjonen. Dette er noe jeg kommer til å bruke igjen, ikke bare i jobb me…

Skift ut forhenget i dusjen med glassvegger. Beliggenheten er ypperlig når man ha det travelt. God frokost. Hyggelige folk i resepsjonen. Dette er noe jeg kommer til å bruke igjen, ikke bare i jobb men også når vi tar en tur på byen.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt plassert, spennende rom, trist frokost

21. september 2016, Mo i Rana, Nordland, Norway, brygfjeld

Hotellet ligger i det gamle stasjonsbygget på Østbanen. Stort resepsjonsområde med gratis kaffe og fint å sitte for en prat. Rommene er spennende, varierte og ulike. Velg gjerne et rom med utsikt mot…

Hotellet ligger i det gamle stasjonsbygget på Østbanen. Stort resepsjonsområde med gratis kaffe og fint å sitte for en prat. Rommene er spennende, varierte og ulike. Velg gjerne et rom med utsikt mot Karl Johans gate/Jernbanetorget, eller mot Operaen. Gode senger. I vinterhalvåret litt kalde rom etter min smak, vanskelig å regulere varmen opp. Om du vil ha noe helt spesielt, be om suiten "Kongens venterom", et fredet rom som tidligere var nettopp Kongens venterom. Rett og slett et fantastisk rom. Frokosten bærer preg av sparekniv. Lokalene er fine, brødet elendig, pålegget uinteressant. Men man blir jo alltids mett. Forøvrig er det mange spisesteder i Østbanehallen. Erfaringen min så langt er at de i for stor grad oppfører seg som rene turistfeller - middelmådig mat med dårlig service og høye priser. Men Fjøla er slett ikke verst, bra mat, bra service.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.