Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 971 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Sentralt fint hotell

2. oktober 2015, Langhus, Wenche B

Dette hotellet var en positiv opplevelse. litt langt å gå til rommet, med litt rapper noen steder. Rommet var heller ikke stort. MEN - det hadde alt vi trengte! En god seng, rent og pent bad og det v…

Dette hotellet var en positiv opplevelse. litt langt å gå til rommet, med litt rapper noen steder. Rommet var heller ikke stort. MEN - det hadde alt vi trengte! En god seng, rent og pent bad og det var stille og rolig. Frokosten var kjempebra!
Les hele anmeldelsen
4

Et ålreit hotell

28. september 2015, Oslo, Norge, Bjørn Ole R

Hotellet har en ypperlig beliggenhet på på den gamle Østbanestasjonen. Standarden på rommet var veldig bra. Jeg fikk et enkeltrom med god plass. At det var høyt under taket, gjorde rommet ekstra lufti…

Hotellet har en ypperlig beliggenhet på på den gamle Østbanestasjonen. Standarden på rommet var veldig bra. Jeg fikk et enkeltrom med god plass. At det var høyt under taket, gjorde rommet ekstra luftig, Betjeningen var hyggelig, og frokosten var litt kjedelig (men helt grei):

Svar fra eier

29. september 2015

Heisann. Takk for dine kommentarer og ikke minst takk for at du valgte å bo hos oss. Ja, vi har flott takhøyde og generelt god plass på våre rom. Så klart er noen veldig store, men andre er av litt mindre størrelse, men ikke mange kan skilte med å ha 113 helt forskjellige rom i samme hus. Vi er glade for at du hadde en god opplevelse og likte vårt hotell. Men vi håper at du kommer tilbake snart slik at vi kan vise til deg at vi er så mye mer en bare ålreit. Vi er skal være unike. De som stikker seg ut. Være sosial, uformell og leken. Og jeg er sikker på at vi skal bevise det for deg ved neste anledning. Ha en flott høst og så håper jeg vi sees snart.

Les hele anmeldelsen
3

Små rom bra beliggenhet

25. september 2015, Tromsø, Tore O

Hotellets beliggenhet er perfekt plassert midt på sentralstasjonen til en konkurransedyktig pris. Du har det du trenger i nærheten av hotellet. Selve hotellet er ikke spesielt spennende. Rommene er k…

Hotellets beliggenhet er perfekt plassert midt på sentralstasjonen til en konkurransedyktig pris. Du har det du trenger i nærheten av hotellet. Selve hotellet er ikke spesielt spennende. Rommene er knøttsmå helt uten utsikt. Det er som å ha innvendig lugar på hurtigruten. Du har en seng og en dusj og for å unngå klaustrofobi må du oppholde deg minst mulig på rommet. Pluss for effektiv inn og utsjekking samt resepsjonist som fikset fjernkontrollen. Frokosten er helt ok, ikke mer.

Svar fra eier

27. september 2015

Heisann. Takk for dine kommentarer. Vi setter alltid pris på tilbakemelding og på denne måten kan vi forbedre vårt produkt og service leveranse. Som du selv nevner, så er vi prisgunstig. Ja, rett og slett så får du masse for pengene. Og vi holder til rett i hjertet av Oslo. Nært alt og alle. Vi har 170 rom totalt, og 113 av disse er av forskjellig design, oppsett og størrelse. Du fikk nok en av våre aller minste, så neste gang må du få en av våre aller største. Spør gjerne etter den utsikten du vil ha, eller om en spesisell stil. Karl Johan er rett foran døra og de fleste av våre rom har utsikt hit, og mange andre har utsikt mot Operaen. Mye å se og oppleve hos oss. Håper du kommer tilbake til oss igjen snart.

Les hele anmeldelsen
5

Business AND pleasure

25. september 2015, Trondheim, Norge, Siw A

Folkelig og moderne hotell sentralt beliggende ved jernbanestasjonen. Frokostsalen er litt liten, så det kan være vanskelig å finne bord om du kommer i typisk "frokost-tid", men selve frokosten er god…

Folkelig og moderne hotell sentralt beliggende ved jernbanestasjonen. Frokostsalen er litt liten, så det kan være vanskelig å finne bord om du kommer i typisk "frokost-tid", men selve frokosten er god med variert innhold. Bordene blir hurtig ryddet. Moderne rom, både de og hotellet selv har en avslappet stil. Hyggelig personal, og rengjøring av rommene er svært bra. Vanskelig å få noe fart på temp., så jeg frøys når jeg var rolig på rommet.

Svar fra eier

27. september 2015

Hei hei. Business OG Pleasure ja... det er kort beskrevet hva vi ønsker å tilby. Det er derfor svært gledelig at du hadde en slik opplevelse og at vi leverte varene! Vi skal være det litt annerledes hotell alternativet. Det sosiale, uformelle og lekne. Hos oss er det de ansattes personlighet som lager kulturen og som setter stemningen. Det sammen med en kul lobby og deilig musikk som spiller akkurat passe høyt slik at man får lyst til å oppholde seg i det sosiale rom. Vi er veldig glade for at du hadde en flott opplevelse og håper at du kommer tilbake snart.

Les hele anmeldelsen
5

Anbefales

23. september 2015, Vestlandet, Norge, 324ottark

Flott beliggenhet sentralt i Oslo, med gode rene rom med nok plass. Hotellet er moderne og kult. God seng og stort bad. God frokost og også muligheter for lunch/ middag. Effektivt og veldig hyggelig p…

Flott beliggenhet sentralt i Oslo, med gode rene rom med nok plass. Hotellet er moderne og kult. God seng og stort bad. God frokost og også muligheter for lunch/ middag. Effektivt og veldig hyggelig personale!

Svar fra eier

27. september 2015

Hei hei. Takk for at du valge å bo hos oss og tusen takk for dine kommentarer. Det er en sann glede å lese at alt vi jobber for og det som vi ønsker å tilby til våre gjester, ble en realitet hos deg. Vi blir oppriktig glad når vi kan glede andre. Det er i bunn og grunn det vi ønsker å gjøre. Være litt annerledes og tør å by på et litt spesielt produkt som stikker seg ut blant alle andre vanlige hoteller - og ikke minst, spre glede. Vi håper at du kommer fort tilbake til Oslo og at vi får æren av å ha deg som gjest igjen. Ha en flott tid og nyt høstværet.

Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK