Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 760 anmeldelser.

4

82% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service

5

Overnatting pga jobb

15. april 2015, oslo, Jan K

Kort vei ifra parkeringshus til hotellet. Hyggelig resepsjonist. Imponert over rommets høyde. Fornøyd med frokosten og tilbehøret på denne. Kommer nok til å ligge her neste gang jeg er i Oslo i jobb s...

Kort vei ifra parkeringshus til hotellet. Hyggelig resepsjonist. Imponert over rommets høyde. Fornøyd med frokosten og tilbehøret på denne. Kommer nok til å ligge her neste gang jeg er i Oslo i jobb sammenheng.
Les hele anmeldelsen Lukk

4

God opplevelse svært sentralt.

3. april 2015, Leirvik, Norge, Håkon Frode S

Vi ble mottatt av en svært hyggelig resepsjonist selv om vi brukte noe tid på å finne hotellet. Vi ble litt lurt av at hotellet låg inne på Østbanen område og innenfor en restaurant. Men rommet var fi...

Vi ble mottatt av en svært hyggelig resepsjonist selv om vi brukte noe tid på å finne hotellet. Vi ble litt lurt av at hotellet låg inne på Østbanen område og innenfor en restaurant. Men rommet var fint, rent og stille. Nært til sentrum og på togstasjonen som gjorde at vi hadde kort vei til flytoget.

Svar fra eier

8. april 2015

Hei hei. Takk for at dere valgte vårt hotell - og takk for dine innspill og kommentarer. Vi er veldig glade for at dere likte vårt produkt og vi håper at dere tar turen til Oslo igjen slik at vi kan nok en gang ta godt vare på dere. Håper at Osloturen ble en suksess og at dere fikk opplevd livet her på nye Østbanehallen. Vi ønsker deg en flott vår og håper å se deg tilbake igjen hos oss snart.

Les hele anmeldelsen Lukk

3

En god natts søvn!

29. mars 2015, Sandnes, Norge, Cecilie E

En god seng å sove i på et fint hotell =) For oss som ankom hotellet på kveldstid, var det et stort pluss at hotellets restaurant hadde servering til 22.00. At frokosten ikke varte lenger enn til 9.3...

En god seng å sove i på et fint hotell =) For oss som ankom hotellet på kveldstid, var det et stort pluss at hotellets restaurant hadde servering til 22.00. At frokosten ikke varte lenger enn til 9.30 var ikke tilfredsstillende for oss da vi hadde ønsket å kunne nyte frokost frem til 11.30.

Svar fra eier

8. april 2015

Hei hei. Takk for din tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du kunne nyte en god middag så sent som kl. 22:00 når dere ankom. Frokosten varer nok ikke så lenge som 11:30, men på søndager kan jeg avsløre at vi lar fridag være fridag og sørger for at gjestene kan nye frokosten helt frem til 12:00! Og utsjekk, ja det kan du gjøre frem til 18:00! Håper du kommer tilbake snart og nyter en helg hos oss.

Les hele anmeldelsen Lukk

3

Bra hotel med bra plassering, men for høy pris....

17. mars 2015, Bodø, Norge, Gammelhansen

Hadde opprinnelig booket på gamle og ærverdige Grand Hotel på Carl Johan, men visste ikke at det var 2 Grand Hotel i Oslo og hadde selvfølgelig booket feil plass. Uansett så sjekket vi inn på hotellet...

Hadde opprinnelig booket på gamle og ærverdige Grand Hotel på Carl Johan, men visste ikke at det var 2 Grand Hotel i Oslo og hadde selvfølgelig booket feil plass. Uansett så sjekket vi inn på hotellet vi aldri hadde hørt om. Ble positivt overrasket å finne et såpass bra hotell på gamle Østbanehallen i Oslo. Hotellet var helt ok. Vi fant bare en ting vi ikke var fornøyd med. Da vi liker å ligge kaldt og luftig åpnet vi vinduet og skrudde ned varmen i rommet. Det vi ikke visste var at varmen på badet og toalettet også ble skrudd ned slik at det var iskaldt å dusje neste dag. Ikke trivelig. Ellers alt bra. Service, frokost og renholdt var flott!

Svar fra eier

20. mars 2015

Kjære gjest. Vi er veldig glade for at dere bodde hos oss, selv om kanskje tanken var å bo et annet sted. Deilig å høre at personalet og renholdet var av topp standard. Dette med varme på toalettet er noe som vi driver å utbedrer akkurat nå. Framover vil det ikke være slik at varmen styres fra samme sted slik at man unngår at det blir kaldt på badet om man justerer temperaturen ned på selve rommet. Vi håper at dere kommer tilbake til oss snart og kan nyte noen fine dager i hovedstaden Ha en flott vår!

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Billig og bra

17. mars 2015, Kristiansand, Norge, ch_heine

Super beliggenhet på et rimelig alternativ når du skal besøke Oslo og skal benytte deg av toget på vei hjem. de har bagasjeoppbevaring, samt god sitteplass hvis det skulle være litt ventetid. Utrolig ...

Super beliggenhet på et rimelig alternativ når du skal besøke Oslo og skal benytte deg av toget på vei hjem. de har bagasjeoppbevaring, samt god sitteplass hvis det skulle være litt ventetid. Utrolig spennende overraskelse var at de serverte økologisk bringebærsyltetøy til frokost. Ten Points!

Svar fra eier

18. mars 2015

Hei hei... Tusen takk for dine kommentarer og tilbakemelding. Vi er kjempeglade for at du hadde en god opplevelse og at du scorer vårt frokost veldig høyt. Økologisk bringebærsyltetøy er snadder. Og godt for sjelen og for naturen. I dag har vi hjemmelaget jordbærsyltetøy. Kom tilbake snart så kan vi sikkert friste med noe nytt og spennende. Vi håper du kommer tilbake til hovedstaden og at du igjen velger oss. Ha en flott og solrik vår

Les hele anmeldelsen Lukk

2.190.163.493 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK