Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel® Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

Velkommen til Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Her kommer litt good to know-info for deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Vi anbefaler at du plasserer bilen i Oslo S parkeringshus, fire minutter gange fra hotellet.

Finn oss

Kommer du med tog til Oslo kan du trille bagen din innendørs hele veien til resepsjonen vår. Vi har to innganger, hvor en ligger på innsiden av Østbanehallen, med restauranter og butikker som nærmeste nabo. Kommer du fra en tur langs Karl Johan eller etter å ha gått på Operataken har vi vår andre inngang mot Oslofjorden og Operaen. Se etter våre enorme, rosa blomsterpotter og du er fremme på verdens beste hotell.

Bagasjebokser

Ved siden av resepsjonen finner du smarte og romslige bagasjebokser, der du kan sette igjen bagasjen din både før og etter at du har sjekket inn på hotellet.

Gratis wifi

Alle som bor her, har tilgang til vårt gratis trådløse internett uansett hvor på hotellet du befinner deg.

Lobbyshop

Vi har droppa den dyre minibaren, og selger istedet det du trenger i lobbyshoppen. Der finner du god, kjapp og sunn mat. Vi selger alt fra drikke til salater og snacks, og en hel del kjekt å ha-produkter. 

Sen utsjekk

Ble det sent på lørdag? Ikke stress. På søndager får du beholde rommet frem til kl 18.00 uten kostnad. Så ta det med ro og sov ekstra lenge - it's on us. 

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Grand Central er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK ekstra per opphold, får de også overnatte. For lederhunder betaler du selvfølgelig ikke noe ekstra. Husk å si fra til oss når du booker, sånn at vi kan finne et rom som passer for dere.

Oppgradering

Vi tilbyr romsoppgradering fra 300 NOK. Hvorfor ikke sjekke ut noen av våre fantastiske suiter? Her kan du lese mer om Comfort Hotel Grand Centrals suiter.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 12.00

Restaurant Bella Bambina

Alle dager 12.00 - 22.00

Treningsrom

Åpent døgnet rundt

Lobbyshop

Åpent døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.