Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Comfort Hotel Grand Central

Om hotellet

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S / Jernbanetorget

Fra Oslo Lufthavn

Flytog til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon 023 23.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Comfort Hotel Grand Central

Antall hotellrom

170 rom - 330 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand kollektivtrafikk

0 - 100 meter. Hotellet ligger i Østbanehallen, Oslo Sentralstasjon.

Om Comfort Hotels

Comfort Hotel Grand Central er Oslos mest sentrale hotell. God pris, lett tilgjengelig og kult - midt i Oslo Sentralstasjon. Kombiner dette med moderne design i New York-stil, og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Midt i gryta - men stille rom

Midt i Oslo, på Oslo Sentralstasjon, venter ett av Nordens lekreste hotell. Comfort hotel Grand Central åpnet i 2012, og har en beliggenhet få, om noen, kan matche. Bjørvika vokser rett bak hotellet, Operaen ligger ved siden av, og Karl Johan og Jernbanetorget ligger rett utenfor døra. Og allikevel er alle de lydisolerte rommene helt, helt stille.

Gratis kaffe og døgnet rundt-trening

Ta en gratis kaffe eller slå deg ned i en sofaene vi har i loungen, eller sett deg ved et av bordene med laptopen for å få gjort ferdig litt jobb. I resepsjonen står det folk som har god peiling på musikk, og om du trenger å svette ut litt er treningsrommet vårt i etasjen over døgnåpent.

Unik historie og design

Oslo Sentralstasjon ble bygget i 1854, og byens første jernbanespor startet der hotellet i dag ligger. Vi har beholdt byggets sjarm fra fordums tid, og latt Norges beste designere og interiørarkitekter bygge vårt drømmehotell. Er du nysgjerrig? Les mer om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerende historie og unike innredning.

Nye Østbanehallen

Det skjer store forandringer i Østbanehallen, vår nærmeste nabo. Hele hallen pusses opp, og det kommer en rekke nye butikker og restauranter når restaureringen er ferdig. Mens de fkser der inne, kan du som gjest bruke vår fine entrè, med utsikt over Oslofjorden og Operaen. Vi lover at det ikke er noe stress - bare følg skiltene mot de enorme, rosa blomsterpottene, og du er fremme på verdens beste hotell.

Hva er tiden din verdt?

Vi pleier å si til gjestene våre at de sparer omtrent en time på reising ved å bo her. Den timen kan du bruke til akkurat hva du vil. Trening? Ta en øl med en gammel kompis? Eller kanskje bare rekke et tidligere fly? Valget er ditt.

F.A.Q

Vil du vite mer om hva som finnes på vårt hotell? Vi har samlet de vanligste spørsmålene - og svarene - om Comfort Hotel Grand Central

1.920.149.256 22