Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Comfort Hotel Grand Central

Om hotellet

COMFORT HOTELS
Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

Les mer om Comfort Hotels

Fra rommet ditt midt i hjertet av Oslo by er den eneste lyden du hører, den svake susingen fra klimaanlegget. Vi har 170 rom. Og av dem er 113 spesielle. Og mange av dem har utsikt mot enten Operaen eller Karl Johan. Noen er inspirert av kompakte studioleiligheter i Williamsburg. Andre er fredet og forteller en historie. Interiørdesigner Lars Helling beskriver stilen som "industriell shabby chic.". Vi synes den er fet.

Frokost 

Vi spanderer gratis frokost i den italienske restauranten vår. På Bella Bambina får du hjemmelaget jordbærsyltetøy på nystekt brød akkurat der den norske jernbanen har sitt utspring. Nyt maten mens du forestiller deg det yrende folkelivet i stasjonshalllen anno 1854: tog som pruster seg i bevegelse, mennesker som hastig tar farvel med sine kjære, barn som smiler og ler med hodet ut av togvinduet, og ekkoet etter høytalerstemmen som varslet neste avgang.

Nye Østbanehallen

I høst og vinter vil Comfort Hotel Grand Central sin nabo Østbanehallen bli pusset opp. Hele Hallen skal pusses opp og mange nye butikker og restauranter kommer til å åpne dørene. Mens de pusser opp får du som gjest mulighet til å benytte deg av får «fin- entrè» med flott utsikt mot Oslofjorden og Operaen. Følg bare skiltene med henvisning til veien og kommer frem før du vet ordet av det.

Gym

Gjestene våre liker å ta seg en treningsøkt enten tidlig på morgenen eller på kvelden. Treningsrommet er kompakt men godt utstyrt. Det er også åpent 24/7 slik at du får trent når du vil.  

Vi sier til gjestene våre at de sparer en time ved å bo her. Den timen kan du bruke til akkurat det du vil. Ta en treningsøkt? Møte en gammel venn over en øl? Eller kanskje rekke tidligflyet slik at du kan si natta til barna dine? Valget er ditt.

Comfort Hotel Grand Central gjør hotellvalget lett for deg som vil ha det enkelt, elegant og effektivt.

1.913.149.030 24