Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Comfort Hotel Fosna

Kristiansund,  Norge

Comfort Hotel Fosna ligger midt i smørøyet av Kristiansund. Du har alt du trenger av uteliv, restauranter og kultur rett utenfor døren. Hotellet egner seg for både privatreiser og forretningsreiser.

Comfort Hotel Fosna 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Fosna

Comfort Hotel Fosna ligger sentralt plassert i sentrum av Kristiansund. Rett ved havna og med gangavstand til shopping og severdigheter er du garantert et spennende opphold. Du kan enkelt parkere rett utenfor hotellet.

Byhotell

Hotellet ble renovert i 2009 og fremstår i dag som et byhotell med 53 lekre og lyse rom. Alle hotellrommene har docking for iPod og PC via flatskjermer. Shopping, restauranter og severdigheter som Festiviteten i Kristiansund og Sundbåtkaia finner du i nærheten. Ikke langt fra hotellet ligger også Piren, havna i Kristiansund, hvor det går rutebåt til den vesle og historiske øya Grip.

Lobbyen

Kom og heng i lobbyen. Her kan du surfe på nettet eller ta deg en jobbøkt, snakke eller bare slappe av. Har du lyst på noe å drikke serverer lobbybaren både øl og vin. Og du, ikke gå glipp av et besøk på Comfort Hotel Fosnas terrasse, med uslåelig utsikt over havnen. 

Frokost inkludert

Inkludert i romprisen får du frokost, som vi på forespørsel gjerne har klar fra kl. 04.00 på hverdager. Ta det helt med ro, den varer frem til kl. 10.00. Te, kakao og økologisk fairtrade-kaffe er tilgjengelig hele døgnet. On the house. Velkommen til Comfort Hotel Fosna!

Kontakt

  • Telefon: +47 71 57 11 00
  • Faks: +47 71 57 11 01
  • E-post: co.fosna@choice.no
  • Org. nr: 979539193
  • Hauggata 16 6509 Kristiansund , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til Torget, gangavstand til hotellet

Fra Kristiansund Lufthavn Kvernberget

Flybussen til Torget

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kristiansund telefon + 47 71 67 22 22 eller sms med kodeord 2233

Om Comfort Hotel Fosna

Antall rom

53 rom - 75 sengeplasser 

Avstand til flyplass

Kristiansund Lufthavn Kvernberget - 7 km
(ca 10-15 minutter)

Avstand til lokaltrafikk

Torget, Kristiansund: 150 m

Om Comfort Hotel

Les mer om Comfort Hotels

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK