Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Se alle hotell i Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna er et av Eskilstunas heftigste hoteller. Hotellet ligger 7-8 min gange fra jernbanestasjonen og fra de fleste rommene har du utsikt over elven som renner gjennom byen. Super beliggenhet, med andre ord.

Comfort Hotel Eskilstuna 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Eskilstuna

Frokost

Vi byr på en sunn frokostbuffet med mange økologiske alternativ, en skikkelig hotellfrokost med andre ord.

Frokosten serveres

Hverdager: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 12.00
Søndag: 07.00 - 12.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bar

Velkommen til Comfort Hotel Eskilstunas bar. Her serverer vi gode drinker hver dag frem til kl 01.00. Baren ligger rett ved resepsjonsdisken.

Åpningstider

Alle dager: 11.00 - 01.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

 

Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim
  • Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim

Konferanse

Comfort Hotel Eskilstuna byr på moderne konferansefasiliteter med kapasitet på inntil 50 personer. Alle konferanselokalene er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en kreativ og effektiv konferanse. Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av store konferanse, styremøter eller jobbintervju.

Treningsrom

På Comfort Hotel Eskilstuna har du muligheten til å holde deg i form selv om du er langt hjemmefra. Hotellets treningsrom byr på en kul atmosfære med livlige farger, gode treningsmaskiner, stor flatskjerm og musikk på høytalerne. Hold deg i form med daglige treningsøkter i vårt treningsrom. Her kan du trene både utholdenhet og styrke mens du ser nyheter på flatskjermer.

Gratis Wifi

Alle våre gjester har tilgang til trådløst internett over hele hotellet. Be om en kode i resepsjonen eller bruk ditt Nordic Choice Club medlemsnummer for å logge inn i vårt trådløse nettverk.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du bra-og-ha-produkter som shampo og balsam, gode salater, ferske sandwicher, ferdige matpakker, smoothies, drikke, snop og snacks til bra priser. Vi holder selvsagt åpent døgnet rundt, så du kan alltid få noe sunt (eller usunt) å spise.

Parkering

Hos oss er det enkelt å parkere. Parker på en av våre tolv plasser utenfor hotellet for 95 SEK/døgn. Resepsjonen kan også vise vei til parkeringshuset som ligger rundt hjørnet der betalingen skjer i automaten.

Lazy Sunday

Vi digger slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til 18.00 på søndager, uten ekstra kostnad. Men ikke glem å si fra på forhånd.

Og du, det går som oftest bra å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut senere andre dager altså, men da mot en liten avgift.

Andre tjenester

  • Kjæledyr tillatt

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.