Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Et helt nytt treningsrom fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

74% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1498 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Ok hotell til ok pris. Svært serviceinnstilte personal

21. september 2016, Bergen, Norge, Andy T

Jeg bodde her i forbindelsen med Oslo Maraton. Personalet var særdeles høflige og service innstilte før ankomst, under og ved forlengelsel av utsjekk. De strakk seg langt for at jeg og andre løpere sk…

Jeg bodde her i forbindelsen med Oslo Maraton. Personalet var særdeles høflige og service innstilte før ankomst, under og ved forlengelsel av utsjekk. De strakk seg langt for at jeg og andre løpere skal få det fra (blant annet fikk vi servert frokost før normalt serveringstid). Det ble også tatt hensyn til romønske m.m. Jeg fikk alltid hjelp og svar på det jeg trengte. Litt dumt at det ikke gikk an å åpne vinduet, men alt i alt var rommet bra i størrelse, rent og ryddig. Noe kjedelig utvalg på forkost buffe, men jeg ble jo god og mett for det.
Les hele anmeldelsen
3

Sentralt, men stille

20. september 2016, Oslo, Norge, marib181

Øvre prisklasse, men god romstandard. Helt gjennomsnittlig frokost som savnet litt grønt og bedre avvikling. FIne rene rom og overraskende stille til å ligge så sentralt. Fin utsikt fra 8.etasje, men…

Øvre prisklasse, men god romstandard. Helt gjennomsnittlig frokost som savnet litt grønt og bedre avvikling. FIne rene rom og overraskende stille til å ligge så sentralt. Fin utsikt fra 8.etasje, men svært liten balkong for alle på hotellet med tanke på at de reklamerer for den.
Les hele anmeldelsen
3

Alene på tur før jobb

19. september 2016, Bergen, Norge, Hans_Petter_12

Hotellet har perfekt belliggenhet og hyggelig betjening i en liten resepsjon/kiosk. Litt usikker om jeg er så fornøyd med at frokosten er i 1.etg. Men den var veldig god ihvertfall. Kule rom og genere…

Hotellet har perfekt belliggenhet og hyggelig betjening i en liten resepsjon/kiosk. Litt usikker om jeg er så fornøyd med at frokosten er i 1.etg. Men den var veldig god ihvertfall. Kule rom og generellt bra inntrykk av hotellet.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotel med god plassering.

14. september 2016, Haugesund, Norge, Annkrs

Bodde her en helg med familie. Vi hadde 3 rom. Jeg og min mann fikk et hjørnerom i andre etasje. Rent og ok rom. Veldig enkelt innredet. Vi var noe plaget av trafikken. Trikken durte stadig forbi i ti…

Bodde her en helg med familie. Vi hadde 3 rom. Jeg og min mann fikk et hjørnerom i andre etasje. Rent og ok rom. Veldig enkelt innredet. Vi var noe plaget av trafikken. Trikken durte stadig forbi i tillegg til all annen trafikk. Det var irriterende. Frokosten var variert og bra, men hadde et lite koselig spiseområde. Mye folk gjorde det kaotisk og masete. Hyggelig og service innstilte ansatte. Plasseringen av hotellet er veldig bra med kort avstand til togstasjon og Karl Johan. Et helt ok hotell der du får mye for pengene.
Les hele anmeldelsen
4

Greit hotell sentralt plassert i Oslo

14. september 2016, Kristiansand, Norge, oddkristianpedersen

Sentral plassering, kort gangavstand til det meste i Oslo sentrum. Litt vanskelig med parkering av egen bil om du ikke vil betale dyrt for P-hus. Hyggelige medarbeidere i resepsjon. Jeg hadde bra rom…

Sentral plassering, kort gangavstand til det meste i Oslo sentrum. Litt vanskelig med parkering av egen bil om du ikke vil betale dyrt for P-hus. Hyggelige medarbeidere i resepsjon. Jeg hadde bra rom med mange fine "ungdommelige" detaljer, eneste minus er at det er lagt teppe på gulvet.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.