Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Et helt nytt treningsrom fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

74% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1448 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Grei pris, greit hotell

26. august 2016, Ålesund, Norge, JohnBreivik

Det beste med Hotell Børsparken, er at de har litt mindre puter, så også jeg kan få en god natt. Ikke alle liker høye hotellputer, og jeg er en av disse. Rommet 218 var lite, faktisk trangt, men vendt…

Det beste med Hotell Børsparken, er at de har litt mindre puter, så også jeg kan få en god natt. Ikke alle liker høye hotellputer, og jeg er en av disse. Rommet 218 var lite, faktisk trangt, men vendte inn mot atriet, så det var stille uten gatestøy. Frokosten er ikke av de mest omfangsrike, men helt grei. Eggerøre av pulver og bacon er på plass. Det er bare et par minutter å gå fra Oslo S, så det er svært sentralt.
Les hele anmeldelsen
5

Sentralt midt på Karl Johans gate

24. august 2016, Ålesund, Norge, Emil-Liob

Sentralt midt på hjertet på Karl Johans gate. Kjempe god seng. Nydelig frokost, og god kaffe. Veldig blide og service innstilt personalet. Kort avstand til kollektiv transport. Kort avstand til Oslo B…

Sentralt midt på hjertet på Karl Johans gate. Kjempe god seng. Nydelig frokost, og god kaffe. Veldig blide og service innstilt personalet. Kort avstand til kollektiv transport. Kort avstand til Oslo Børs, bar og puber, restauranter og turist attraktive steder.
Les hele anmeldelsen
5

Vennehelg i Oslo

23. august 2016, Skien, Norge, SveinGM

Hotellet var rimelig og ligger greit til i Oslo. Har bodd her før, og var da fornøyd med oppholdet. God frokost og meget hyggelig betjening. Hotellet var fult første kvelden, og vi fikk ett rom hvor v…

Hotellet var rimelig og ligger greit til i Oslo. Har bodd her før, og var da fornøyd med oppholdet. God frokost og meget hyggelig betjening. Hotellet var fult første kvelden, og vi fikk ett rom hvor vinduet ikke kunne åpnes. Dette ble veldig varmt, (noe vi forutså) og spurte om annet rom. Siden det var fult forsøkte vi lørdag, og da var det mulig å flytte rom. Vi fikk ett mindre rom, men vi kunne åpne vinduet og fikk sove godt. Gode senger, og super service! :)
Les hele anmeldelsen
5

3dagerstur

16. august 2016, Tromsø, Norge, 104theah

For en tre dagers tur var dette hotellet perfekt! Beliggenheten var super, og rommene var akkurat passelige for to personer! Vil anbefale dette hoteller til mange som vil ha et veldig bra opphold i Os…

For en tre dagers tur var dette hotellet perfekt! Beliggenheten var super, og rommene var akkurat passelige for to personer! Vil anbefale dette hoteller til mange som vil ha et veldig bra opphold i Oslo.
Les hele anmeldelsen
4

Bra beliggenhet, bra service, minus for frokosten og trangt hotellrom

12. august 2016, Bergen, Norge, T92UIellenm

Vi ble litt skuffet over rommet, da det var svært lite og trangt til å være et familierom. Det var nesten ikke plass til koffertene, og det var ingen skap til å legge fra seg klær. Et stort pluss for…

Vi ble litt skuffet over rommet, da det var svært lite og trangt til å være et familierom. Det var nesten ikke plass til koffertene, og det var ingen skap til å legge fra seg klær. Et stort pluss for at det ikke var støy fra andre rom eller trafikk, det var imponerende. Wifien var derimot elendig, det var svært varierende forhold. Frokosten ga oss noen skuffende opplevelser. For det første stengte den tidlig (0930) og personalet var tydelig med sitt kroppsspråk at de ville ha oss ut når klokken nærmet seg 0930. Jeg reiste med to tenåringer som var lite sultne på dette tidspunktet, og den yngste nektet å være med på frokosten den siste morgenen. I tillegg hadde hun opplevd at det lå en død flue på eplet, så hun var ikke så fristet til å spise der. Hotellet var veldig fullt da vi var der også, så det ble mye kø foran kaffe og melkeautomaten. Et stort pluss for resepsjonspersonalet som var svært hyggelige og hjelpsomme. Jeg kommer gjerne igjen, men ikke i turistsesongen tror jeg. Kanskje et greiere hotell når man er på jobbreise.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK