Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. En helt ny gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

74% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1093 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Pluss og minus

7. oktober 2015, Tromsø, Norge, heifrank

Minus: ubrukelig internett på rommet, ingen skap, ingen minibar/kjøleskap, svært lite bad og dusj. Frokost er ok, men ikke noe mer. Pluss: bra beliggenhet, gym i kjelleren, gratis kaffe i lobby, ren…

Minus: ubrukelig internett på rommet, ingen skap, ingen minibar/kjøleskap, svært lite bad og dusj. Frokost er ok, men ikke noe mer. Pluss: bra beliggenhet, gym i kjelleren, gratis kaffe i lobby, rent og pent rom. Dersom du ikke bruker gymmet ville jeg vurdert andre alternativer til denne prisen.
Les hele anmeldelsen
2

Weekendtur med min kjære

28. september 2015, Fredrikstad, Norge, 208anjab

Weekendtur til Oslo med min kjære for å feire oss selv. Ingenting er som å skjemme bort seg selv litt! Men hadde det ikke vært for servicen i resepsjonen, så hadde vel hotelloppholdet blitt en negativ…

Weekendtur til Oslo med min kjære for å feire oss selv. Ingenting er som å skjemme bort seg selv litt! Men hadde det ikke vært for servicen i resepsjonen, så hadde vel hotelloppholdet blitt en negativ greie. Vi valgte å gå for et superior rom siden vi skulle være hele helgen. Men det eneste tegnet på et oppgradert rom var størrelsen. Det var mye gulvplass, men manglet alle bekvemmeligheter. Ingen minibar, vannkoker eller ekstra puter. Ikke klesskap, sluket på badet var nesten tett så det var vann over hele gulvet. Dusjen var knøttliten og bråket fra heisen hørtes hver gang noen brukte den. Og utsikten var inn i bakgården så tett at man så rett inn på andres rom. Frokosten var heller ikke noe særlig. Dårlig utvalg. Jeg kommer ikke til å betale ekstra for et oppgradert rom her noe mer. Det var det ikke verdt!
Les hele anmeldelsen
4

Sentral beliggenhe.

26. september 2015, , Astrid B

Vi var på gjennomreise, og bodde en natt på hotellet. Vi søkte etter hotell som lå nær Oslo S, og dette passet oss bra. Ganske lite rom, pent bad, frokosten var helt grei, og betjeningen hjelpsom og h…

Vi var på gjennomreise, og bodde en natt på hotellet. Vi søkte etter hotell som lå nær Oslo S, og dette passet oss bra. Ganske lite rom, pent bad, frokosten var helt grei, og betjeningen hjelpsom og hyggelige. Et helt OK hotell med perfekt beliggenhet i Oslo.
Les hele anmeldelsen
2

Helt minimalt

25. september 2015, Trondheim, Norge, Robert A

Både romstandard, personalet og frokosten er holdt helt til det minimale. Rommet hadde ikke minibar/kjøleskap, kaffe/te, strykejern, skap, bord. Seng og skrivebord og TV var stort sett alt. Skrivebord…

Både romstandard, personalet og frokosten er holdt helt til det minimale. Rommet hadde ikke minibar/kjøleskap, kaffe/te, strykejern, skap, bord. Seng og skrivebord og TV var stort sett alt. Skrivebordet er tydeligvis designet av noen og er skrått innover mot rommet, så det egner seg ikke for to personer å sitte der. Vi hadde rom med to separate senger, men disse var tydeligvis ikke ment for å separere. Stikkontakt ved nattbord er såpass lav og nærme sengen, at ved å skyve den ene sengen litt fra den andre, så blir stikkontakten bak hodeputen. Så man får ikke brukt den uten å flytte på hodeputen og føles lite trygt å ligge med puten inntil en stikkontakt om natten. Rommet var veldig stilig og fint ellers, men er tydeligvis lappet over noe gammelt. Gulvet knirker (mye), vask/batteri på bad så ut til å være mot siste slutt. Vi hadde derimot en vakker utsikt mot operahuset som umulig kan klages på. Selve kvaliteten på sengen var også en av de beste etter min personlige mening. Frokosten var helt minimum. Vanlig egg og bacon var ikke å finne. Kaffebrød eller annet godt etter frokosten er stort sett bare å glemme. Måtte spørre personalet tre ganger for å få en ekstra stol på rommet. Personalet var ellers veldig hyggelige.
Les hele anmeldelsen
3

Bedre, men fortsatt forbedringspotensiale.

23. september 2015, Tromsø, Norge, Odd Arne H

Rom mot bakgård. Forstyrrende støy fra nærliggende heis. Bra seng og rom generelt, men savner vannkoker. Avløpet i dusjen delvis tett, slik at det fløt vann utover gulvet. Litt skummelt i området rund…

Rom mot bakgård. Forstyrrende støy fra nærliggende heis. Bra seng og rom generelt, men savner vannkoker. Avløpet i dusjen delvis tett, slik at det fløt vann utover gulvet. Litt skummelt i området rundt hotellet.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK