Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Et helt nytt treningsrom fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

74% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1544 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Sentralt og flott treningsrom

23. oktober 2016, Bergen, Norge, Hilde O

Fint hotell, sentralt og med et stort og velutstyrt treningsrom. Grei frokost med det nødvendige, men de tynner ut appelsinjuicen, enkelte morgener var den som vann med litt appelsin i. Rommet mitt va…

Fint hotell, sentralt og med et stort og velutstyrt treningsrom. Grei frokost med det nødvendige, men de tynner ut appelsinjuicen, enkelte morgener var den som vann med litt appelsin i. Rommet mitt var lite, rent og greit, og alt i alt et bra opphold for en uke på kurs.
Les hele anmeldelsen
3

God beliggenhet, God frokost, Hyggelig personale

21. oktober 2016, Trondheim, Norge, idaro2016

Hotellet er et godt utgangspunkt for å besøke Oslo både som turist og forretningsreisende. Vedlikeholdet av rommene burde vært vesentlig bedre og mange småfeil er irriterende i lengden når en bor der…

Hotellet er et godt utgangspunkt for å besøke Oslo både som turist og forretningsreisende. Vedlikeholdet av rommene burde vært vesentlig bedre og mange småfeil er irriterende i lengden når en bor der ofte.
Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

19. oktober 2016, Norway, Kamila C

For den prisen man betaler for å sove her så burde både rommene, frokostutvalget og hele hotellopplevelsen vært vesentlig bedre. Personalet var hyggelig - det må sies. Og stedet er sentralt, men ell…

For den prisen man betaler for å sove her så burde både rommene, frokostutvalget og hele hotellopplevelsen vært vesentlig bedre. Personalet var hyggelig - det må sies. Og stedet er sentralt, men ellers er det bare skuffelser og middelmådighet noe som er uakseptabelt med tanke på at hotellet er ikke av de billigste. Frokosten er ikke noe å skryte av; lite utvalg, gammel frukt, hadde ikke laks engang... Det er ikke noe nydelig utsikt slik vi trodde - kun en liten terasse i øverste etasjen som kan påberope seg dette. Ellers så ser man rett inn i andre sine rom - eller eventuelt på de slitte veggene til resten av hotellet. Rommet vårt var svært lite - kun plass til senga. Selve hotellet er gammelt og slitt. Det finnes mye bedre hoteller til samme penge i Oslo. Med mindre du får tilbud på dette stedet så anbefales det ikke. Skuffende i sin helhet.
Les hele anmeldelsen
2

Bedre lykke neste gang.

18. oktober 2016, Stavanger, Norge, Oddvar R

Vi bestilte på dette hotellet spesielt grunnet beliggenhet. Og her ble vi ikke skuffet. Sentralt plassert. Men så var det resten da. Rommet var trangt og ikke et skap å legge noe i. I sengen var det t…

Vi bestilte på dette hotellet spesielt grunnet beliggenhet. Og her ble vi ikke skuffet. Sentralt plassert. Men så var det resten da. Rommet var trangt og ikke et skap å legge noe i. I sengen var det tynne sommerdyner. Badet stod på 17 grader. Jeg skrudde det opp på 25 grader, men det var tydelig låst på 17 grader. Steinkaldt hele helgen. Frokost: greit nok, vi trenger ikke være kresne.
Les hele anmeldelsen
5

Kjempe fornøyd :)

18. oktober 2016, Trondheim, Norge, ronjak235

Rommet var kjempe fint:) veldig god service i resepsjonenen. Beliggenheten var super og veldig bra at man kunne sjekke inn tidligere å sjekke ut senere :) vi spurte også om å få sjøutsikt og det fikk…

Rommet var kjempe fint:) veldig god service i resepsjonenen. Beliggenheten var super og veldig bra at man kunne sjekke inn tidligere å sjekke ut senere :) vi spurte også om å få sjøutsikt og det fikk vi:) alt i alt så er vi veldig fornøyde med vårt opphold på Børsparken hotel :)
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.