Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Børsparken

Om hotellet

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Gardermoen

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på 02323, evenetuelt å laste ned smartappen Taxifix.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Comfort Hotel Børsparken

Antall hotellrom

248 rom - 437 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-bane Oslo S: 70 m

Fra Oslo S går flytog samt flybusser til Gardermoen

Om Comfort Hotels
Les mer om Comfort Hotels

Comfort Hotel Børsparken ligger i Oslos mest sentrale kvartal, et steinkast fra Oslo S med flytog, busser og T-bane. Dette er hotellet for deg som vil ha nærhet til alt og som vil trene gratis på et av Oslos beste hotellgym.

Et av Oslos beste hotellgym

Comfort Hotel Børsparken er mer enn bare et hotell. I hele kjelleretasjen finner du et påkostet treningsrom, muligens et av Oslos beste. Her trener du gratis når du vil, døgnet rundt. Så her er det ingen unnskyldninger, bare pakk baggen å kom! Les mer om Børsparkens gym her >>

Nærhet til alt

Med vår beliggenhet, bare 70 meter fra Oslo S, kommer du ikke nærmere sentrum. Her venter alt fra delikate restauranter til shoppingmuligheter rett rundt hjørnet. Vil du ha tips om et bra utested eller spisested så spør oss gjerne, vi har god oversikt over byen.

Slapp av i lobbyen og nyt utsikten over Oslo

I lobbyloungen kan du sette deg om du vil jobbe litt, eller ta en øl med venner. Eller hva med begge deler? Gå for all del ikke glipp av vår store balkong i åttende etasje, med utsikt over Operahuset og Oslofjorden. 

Velkommen til Comfort Børsparken. Hotellet for deg som vil bo smart, moderne og nært alt!

Vil du vite mer om hva hotellet tilbyr? Her har vi samlet svarene på de mest vanlige spørsmålene om Comfort Børsparken>>

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK