Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. En helt ny gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

Frokost

Start dagen med en sunn og god frokost. I stedet for den gamle, vanlige eggerøren med bacon, byr vi på hjemmebakt bananbrød, sunn havregrynsgrøt, nykokte egg, lekre omeletter, ferskt pålegg, oppskåret frukt og grønne alternativ. 

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 08.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 12.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og te

På Comfort får du alltid økologisk fairtrademerket kaffe og te 24/7. Selvfølgelig uten ekstra kostnader. Har du lyst på en kopp så kom til lobbyen, der det alltid står fremme.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha» produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise. Det skal være enkelt å spise bra mat når man er på reise. Derfor dropper vi den tradisjonelle dyre minibaren og selger alt du trenger her.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet runt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Gym

Gå ikke glipp av et besøk i Børsparkens freshe, 24/7 gym når du besøker oss. I en hel etasje kan du trene med både løse vekter og styrke og kondisjonsmaskiner. Benytt anledningen til å få slått ut litt overskuddsenergi på vår boksesekk. Trenger du litt ekstra pepp eller tips så har Børsparken en egen personlig trener ofte på plass. Som gjest på Comfort Hotel Børsparken inngår inngang til gym og du kan trene når du vil og så ofte du vil. Det er jo åpent hele døgnet!

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Det finnes noe gateparkering i gatene rundt hotellet. Husk alltid å sjekke gjeldende parkeringsregler, så slipper du å få kjedelige bøter. Det er også mulig å parkere i et parkeringshus noen hundre meter fra hotellet, prisen på dette er 200 NOK per døgn.

Gratis Wi-fi

Alle våre hotellrom har gratis trådløst Internett. Benytt gjerne ditt Nordic Choice club-kort for å logge deg på eller hent kode i resepsjonen. Du kan også skrive ut fra din egen pc på vår rosa gjesteprinter i resepsjonen. Bare følg instruksene på printeren.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18 00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet og mot en liten avgift. Tidlig innsjekk NOK 100 Sen utsjekk NOK 100 frem til kl 14.00 og NOK 200 frem til klokken 16.00

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Børsparken er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

  • Heis
  • Datamaskin tilkoblet Internett
  • Strykejern og strykebrett
2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK