Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen,  Norge Åpner 28. februar 2017

Din reise begynner her. Den 28. februar 2017 åpner en ny møteplass, Comfort Hotel® Bergen Airport, kun 2 minutter fra gaten. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter. Velkommen!

Comfort Hotel Bergen Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

På Comfort Hotel Bergen Airport er det bare 2 minutters gange til gaten. Start reisen på et fargerikt rom, med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom, Barception og her har du alt du trenger for et nytt eventyr. Viktig møte før reisen? Vi har 12 møterom som står klare for alt fra impulsmøter til hele konferansedager. Smart, rimelig og lett tilgjengelig.

Hva er din tid verdt?

Med kun 2 minutters gangavstand til gaten sparer du masse tid ved å bo her. Det tar deg litt over 20 minutter til sentrum av Bergen. Les mer om Bergen her.

Ett hotell i teknologisk front

På Comfort Hotel Bergen Airport benytter vi nyeste, tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig for deg å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Du kan enkelt chatte med resepsjonen via whatsapp og har mulighet til å betale med Vipps om du ønsker. Enklere blir det faktisk ikke! Utover dette er vårt hotell BREEAM-sertifisert, som betyr at hotellet er miljøsertifisert.

Smarte hotellrom

Våre hotellrom er smarte, kompakte og akkurat det du behøver. Du kan velge å bo litt romsligere i et av våre superiorrom eller spar pengene dine og velg et av våre mindre standardrom. Alle rommene har streamingløsning for tven.

Hi-tech konferansemuligheter

Comfort Hotel Bergen Airport er ditt selvfølgelige valg for møter i Bergen. Med beliggenhet nær gate og 20 minutter med buss til/fra sentrale Bergen er det lett og smidig for alle å ta seg hit. Vi har 12 konferanserom, utstyrt med det nyeste innen teknikk for opptil 175 deltagere.

Goodies & Drinks

Vi vet at god mat og drikke er prikken over i’en for en bra hotellopplevelse. I vår Barception serverer vi alt fra fersk frokost om morgenene, kaffe og ferskt bakverk til lunsj, og cocktail og middag på kvelden. Hvorfor ikke bare chille her med en øl eller et glass vin?

Gratis wifi, Barception og treningsrom

Ta deg en kaffe og slå deg ned i vår Barception der du kan høre på musikk, få unna litt jobb mens du venter på flyet ditt, eller bare ta en øl. Eller kanskje alt samtidig. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uten å betale en krone. Behøver du tenke på litt andre ting og samtidig svette litt så har vi et treningsrom, det er bare å ta med seg treningsklærne.

Velkommen til Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekte valget for deg som vil gjøre mest mulig før eller etter reisen.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen , Norge
via Google Maps

Kontakt før åpning

Blir du nysgjerrig? Kontakt oss gjerne om du vil vite mer om Comfort Hotel Bergen Airport.
E-post: co.bergen.airport@choice.no.

Finn frem til hotellet

Buss

Flybuss til Bergen flyplass, Flesland fra Bergen sentrum tar ca. 22 min. To flybusslinjer, Fana og Fyllingsdalen, knytter sammen flyplassen med sentrum

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Åpner

28. februar 2017

Antall hotellrom

304 rom – 608 senger

Konferanse- og møtekapasitet

12 rom – makskapasitet på totalt 175 personer

Avstand flyplass

Flesland, Bergen Airport: 2 minutters gange fra innenriksterminalen

Om Comfort Hotel©

2.430.126.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.