Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Arctic

Luleå,  Sverige

Comfort Hotel Arctic er et moderne cityhotell som ligger midt i Luleå, bare 50 meter fra stasjonen. Her bor du i rolige omgivelser, men med Luleås tilbud rett utenfor døren. Et hotell for både forretningsreisende og weekendgjester

Comfort Hotel Arctic 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

Comfort Hotel Arctic har to konferanselokaler med kapasitet på opp til 40 personer. Her arbeider du i en uforstyrret sone som stimulerer kreativiteten. 

Lokaler sentralt i Luleå

Hotellets møtelokaler er perfekte for mindre møter eller konferanser. I lokalene får du tilgang til wifi og annen standardutrustning, som prosjektor, whiteboard og skrivesaker.

Mat og drikke

Forbestill lunsj eller avslutt konferansedagen på hotellets restaurant Köpmannens kök som serverer vellaget mat med sesongens råvarer. Kontakt hotellet så hjelper vårt erfarne personal deg med eventuelle spørsmål.

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Vintergatan

20 personer

Norrskenet

10 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å bestille din konferanse på +46 20-99 99 99 eller via bokning@phg.se

Salgsansvarlig

Fredrik Bick
Telefon: 070-336 60 24
E-post: fredrik.bick@phg.se

2.280.169.511 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK