Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Arctic

Restaurant

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag: 08.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 12.00

Middag

Mandag - lørdag: 18.00 - 01.00
Mat serveres frem till klokken 21.30

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordreservasjon på
+46 920-109 80.

Den beste maten finner du på restauranten Köpmannens kök, vegg i vegg med Comfort Hotel Arctic, med inngang fra hotellets lobby. En møteplass for både hotellets gjester og folk fra Luleå. Her dekkes det på til hotellets buffetfrokost, konferanselunsjer og lekre middager.

Moderne og gammeldags

På Köpmannens kök serveres du husmannskost med høy kvalitet. Historien om restauranten starter på 50-tallets Luleå når kjøpmannsønnen og eventyreren Viktor Eriksson ga seg ut på en lang reise, der han reise rundt i verden og samlet oppskrifter og smaker. Som en hyllest til sin avdøde far, kjøpannen Walter, døpte han restauranten til Köpmannens kök. En plass for gjetfrihet, god mat og levende kultur. Et must for alle som setter pris på en riktig god matopplevelse.

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK