Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Luleå, Sverige

Comfort Hotel Arctic

Luleå,  Sverige

Comfort Hotel® Arctic er et moderne cityhotell som ligger midt i Luleå, bare 50 meter fra stasjonen. Her bor du i rolige omgivelser, men med Luleås tilbud rett utenfor døren. Et hotell for både forretningsreisende og weekendgjester

Comfort Hotel Arctic 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

Frukost

Comfort Hotel Arctic byr på en lekker frokostbuffet med mange økologiske og sunne alternativ, en skikkelig hotellfrokost.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag: 08.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 12.00

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og te

På Comfort får du alltid økologisk kaffe og te 24/7- Det er selvfølgelig kostnadsfritt.Er du sugen på en kopp, er det bare å kommet til lobbyen, der står det alltid fremme.

Relax

På Comfort Hotel Arctic kan du koble av i relaxavdelingen med badstu. Ta turen opp i 6. etasje, og relax i vei. Her finnes også en myk sofa, en stor tv, treningsykkel og crosstrainer.

Åpningstider

Alle dager: 16.00 - 22.00

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold

 

Parkering

Kommer du med bil, har vi gjort det enkelt for deg. Sett bilen i vår oppvarmede garasje. Her parkerer du for 150 SEK/døgn også er det bare å ta heisen opp til hotellet.

Wifi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi over hele hotellet. Du kan koble opp på rommet, i lobbyen eller i restauranten. Hent innloggingskode i resepsjonen.

2.430.126.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.