Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Arctic

Om hotellet

Finn frem til hotellet 

Buss

Langdistansebuss til Luleå busstasjon
Lokalbuss tul Malmiddsviadukten

Tog

Luleå C

Fra Luleå Airport

Flybuss til Luleå C
eller linje 4 med lokaltrafikk til sentrum.

Taxi

Vi anbefaler 6:an Taxi, telefon +46920 666 66 eller Luleå Taxi, telefon +46 920 100 00

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >> 

Om Comfort Hotel Arctic

Antall hotellrom

94 stk - 160 sengeplasser

Antall konferanselokaler

2 stk plass til over 30 deltagere

Avstand flyplass

Luleå Airport: 9 km, ca 15 minutter.

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Malmuddsviadukten: 200 meter
Luleå togstasjon: 50 meter 

Om Comfort Hotels 

Les mer om Comfort Hotels

Comfort hotel Arctic ligger i sentrum av Luleå. Med relaxavdeling, gratis wifi, frokostbuffet, restauranten Köpmannens kök og gratis kaffe, passer hotellet like godt for forretingsreisende som weekendgjester.

Beste beliggenhet i Luleå

Selv om hotellet ligger svært sentralt er det i rolige omgivelser, her er Luleås tilbud rett rundt hjørnet. Bare et steinkast unna har man shopping, kulturopplevelser og uteliv. Bare noen minutter fra hotellet ligger Luleås buss- og togstasjon.

Slik tenker vi

Hos oss er det lille det store. Etter en lang dag fyllt med inspirerende innslag er det aldri langt hjem. For det er lik vi vil at du skal tenke om oss. Her er alt litt mer personlig, og nærmere. Ikke rart da, at Comfort Hotel Arctic kalles de forretningsreisendes andre hjem.

Mange romtyper og wifi

De fleste av våre hotellrom er enkelt- eller dobbeltrom, men vi har også dobbeltsuiter, og på den andre siden av skalaen; moderate enkeltrom, som er den minste romtypen vi tilbyr. Comfort Hotel Arctic tilbyr selvsagt fri tilgang til wifi på hele hotellet. 

Köpmannens kök

Velkommen til restauranten vår, Köpmannens kök, en sjarmerende kro, som ligger vegg i vegg med hotellet. Köpmannens kök er en plass for gjestfrihet, god mat og levende kultur. Et must for alle som setter pris på en god matopplevelse 

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK