Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Kitchen & Table og Living Room er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris med unike konferansemuligheter. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel The Edge er Tromsøs største kongress- og konferansehotell, og med Kitchen & Table Tromsø og Living Room er The Edge et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel The Edge - i Tromsø sentrum

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. Les mer om Tromsø her. Vi har fokus på å være et miljøvennlig hotell, og er derfor bygget i miljøklasse A.

Hva skjer på hotellet?

Lurer du på hva som skjer på hotellet når du er her? Ta en titt på kalenderen vår til høyre.

Konferanse i Nord-Norge

Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer.

Kitchen & Table Tromsø

Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, bosatt i New York, har i samarbeid med Clarion skapt et helt nytt matkonsept med fokus på fun dining, hvor gode råvarer og møter mellom mennesker står i fokus. Her møtes arktiske råvarer og Manhattans smaker.

Skybar i Tromsø

Clarion Hotel The Edge er en levende møteplass i Tromsø. I 11. etasje ligger vår stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan brukes til private arrangement, feiringer eller møter. I helger hvor skybaren ikke er reservert for arrangementer er innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister velkommen til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak!

Treningsmuligheter

Som gjest på Clarion Hotel The Edge får du trene gratis 24/7 på SKY Fitness Tromsø, som ligger 30 sekunder unna hotellet. SKY Fitness Tromsø har fasiliteter med topp moderne treningsutstyr og vinduer med en deilig utsikt mot havet.

Cash free

Clarion Hotel The Edge gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Kaigata 6 9008 Tromsø , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi eller Dintaxi.
Tromsø Taxi: +47 776 03000
Dintaxi: +47 02045

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Flybuss til Prostneset, eller
Buss nr 42 til Nerstranda

Om Clarion Hotel The Edge

Antall hotellrom

290 stk - 580 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplass

Tromsø Lufthavn: 6,3 km, ca 9 min

Om Clarion Hotel®

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.