Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et konferansehotell med personlig preg, beliggende sentralt i gamlebyen i Wisby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

Wisby Spa tilbyr en unik spaopplevelse i middelaldermiljø. Velkommen ned til kjelleretasjen på Clarion Hotel Wisby for en rolig og avslappende stund. Ta en tur i bassenget, en rolig tur i badstuen, eller prøv noen av våre spabehandlinger.

Hent kraft i historisk miljø

Wisby Spa er det perfekte stedet for deg som vil hente litt ekstra energi på et inspirerende og avkoblende historisk sted. Bassenget er oppvarmet til ca 28 grader, og omgitt av søyler fra 1400-tallet. Området rundt bassenget er i seg selv unik, og en opplevelse utover det vanlige.

Inngang

I inngangen inngår morgenkåpe, tøfler, tilgang til basseng og badstue, samt frukt- og vannbuffet. Det er mulig å leie badetøy. For å være garantert plass på vårt spa, anbefaler vi at du forhåndsbestiller plass før ankomst.

Behandlinger

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger: Ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, pedikyr og hårfjerning. Mer informasjon om behandlingene, samt priser, finner du til høyre. Vi bruker produkter fra Babor, og disse luksuriøse produktene er det også mulig å få kjøpt hos oss. Unn deg selv e ngave, eller spander det på noen som fortjener det.

Barn

Vi har valgt å ha 15-års aldersgrense i vårt spa. Aldersgrensen gjelder både behandlinger og inngang, men foreldre og barn bader gratis i bassenget mellom kl. 07 - 10 på morgenen. Vi har også Barnas time kl. 15 - 16, hver dag.

Ta vare på deg selv!

Vi vil at du skal ha det bra når du er hos oss på Clarion Hotel Wisby. Derfor tilbyr vi i kombinasjon med sunne matretter i restauranter og mulighet til en svømmetur, også forslag til utendørs aktiviteter. Spør oss, så tipser vi deg gjerne om runder for sykkeltur, joggetur eller powerwalk.

Velkommen til Wisby Spa - din oase i hverdagen!

Åpningstider

Tirsdag - lørdag: 10.00 - 20.00
Mandag - søndag: 10.00 - 18.00
Aldersgrense: 13 år

Barn under 13 år bader gratis i foreldrenes selskap kl. 06.00 - 09.00.
Hver dag har vi også barnetider kl. 10.00 - 12.00 samt 15.00 - 16.00.
Maks 3 barn per fullt betalende voksen. 

Priser

Hotellgjester: 195 SEK
Øvrige gjester: 245 SEK
Nordic Choice Club GOLD & PLATINUM-medlem: Gratis inngang

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille spabehandling

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling på telefon +46 498 25 75 60 eller via wisbyspa@choice.se

For å garantere plass på vårt spa under ditt opphold, anbefaler vi deg å bestille time før ankomst.

 
2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK