Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Wisby

Restaurant og bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Bedriftslunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30
(Kun forhåndsbestilling for selskap på over åtte personer)

Vinterträdgården

Alle dager fra kl 15.00
(Under lavsesongen januar - mars varierer åpningstidene, kontakt oss for mer informasjon)

Restaurant Kitchen & Table

Mandag - lørdag: Fra kl 17.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Forhåndsbestilling

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bordbestilling på telefon +46 498 25 75 63 eller via restaurang.wisby@choice.se
Restaurant Kitchen & Table telefon
+46 498 25 75 99 eller visby@kitchenandtable.se

Bestille bord online

Clarion Hotel Wisby har et bredt utvalg av mat og drikke, og serverer frokost, bedriftslunsj, helgebrunsj, baremeny, á la carte og festbuffet.

Restaurant Kitchen & Table

Med insipirasjon fra Manhattan i kombinasjon med det lokale ønsker vi velkommen til vår nye restaurant Kitchen & Table Visby, signert Marcus Samuelsson. I det unike lokalet har det vært restaurant og bar siden 1600-tallet, og tradisjonen er synlig i detaljer og den spesielle atmosfæren. Vi tar dere med på en kveld med Fun Dining, en meny med spennende smaker og en god og avslappet stemning.

Restaurant Kaptenshuset

Kaptenshuset er vår restaurant for frokost og brunsj, i tillegg til forhåndsbestilte grupper som skal spise lunsj eller midag. Restauranten har flere rom, med farger og innredning som gir en genuin følelse av forrige århundre - akkurat som en kapteins hjem for 100 år siden. I Kaptenshuset kan man nyte god mat og drikke i et vakkert og stimulerende miljø. Her lages maten med de beste råvarer, og ofte med økologiske produkter.

Frokost

Vår gode frokostbuffet inngår alltid i prisen for deg som bor på hotellet. Frokosten inneholder mange sunne og gode alternativ, fordi det er viktig for oss at du tar godt vare på deg selv mens du bor hos oss. Frokosten vår er godt kjent, og en del av det som får gjester til å returnere til oss gang etter gang.

Bedriftslunsj

Vi serverer også gode bedriftslunsjer i et stilig miljø, med forrett, hovedrett og en liten dessert. Om dere ønsker å bli plasser litt adskilt er dette selvsagt mulig. Bedriftslunsj kan forhåndsbestilles på telefon +46 498 25 75 63.

Brunsj

Hos oss dekkes det opp til Visbys beste brunsj hver søndag. Her kan en herlig lunsjbuffet nytes i en rolig og stemningsfull atmosfære. Brunsjen på Clarion Hotel Wisby inneholder et stort utvalg av varme og kalde retter, bakst, kaffe, te og juice. En drøm for både voksne og barn. Brunsj kan forhåndsbestilles på telefon +46 498 25 75 63.

Vinterträdgården

Hotellets hjerte er den vakre Vinterträdgården. Her møtes gammelt og nytt gjennom moderne glasstak og murer fra middelalderen. Koble av foran den åpne peisen med en drink, en kopp kaffe eller en enkler matrett fra vår barmeny.

Skreddersydd meny og buffét

Vår restaurant Kaptenshuset kan tilby en rekke faste menyer og buffétforslag, men vi skreddersyr også menyer etter våre gjesters ønsker.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK