Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

4 personer

Suite

Vil du ha ekstra luksus og god plass, eller et opphold helt utenom det vanlige? Oppgrader til en av våre suiter: Berghska rummet (89 kvm), Rom 565 (40 kvm) eller Rom 567 (35 kvm).

Berghska rummet

Vår luksussuite i rom 428, også kalt Berghska rummet, er møblert i empire-stil med Trompe Ióeil-maleriet som forfører. Herfra har du utsikt over himmel, hav og Visbys middelalderby. To etasjer, med ett soverom og hall nede ved inngangen, samt hverdagsrom og master bedroom en trapp opp. Suiten er 89 kvadratmeter, og har dobbeltsom, skrivebord, spisebord og Nespresso kaffemaskin. Badet har boblebadekar og to vask. Spiraltrapp opp til andre etasje.

Rom 565

Rom 565 ligger i den nye delen av hotellet, og er herlig suite på 40 kvadratmeter. Suiten består av et stort soveom, samt oppholdsrom med sofa (dagsenger) og skrivebord. Vakker havutsikt. Badet har en romslig dusj.

Rom 567

Rom 567 ligger også i den nye delen av hotellet, og er 35 kvadratmeter store suite med et soverom. I oppholdsrommet finner du to sofaer (dagsenger), samt skrivebord og garderobe. Vakker utsikt mot havet. Badet har romslig dusj

Ikke glem å angi hvilken suite du ønsker i din booking. Vi forsøker å møte alle ønsker såfremt vi har tilgjengelighet.

  • Suite m/ett soverom
  • Sovesofa for en person
  • Gratis frokost
  • Gratis trådløst internett
  • Bord og stoler
2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK