Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby er et konferansehotell med personlig preg, beliggende sentralt i gamlebyen i Wisby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby tilbyr syv konferanselokaler for 2-150 personer, alle utstyrt med den seneste teknikken. Vårt unike hotellmiljø der gammelt møter nytt gir de beste forutsetningene for et vellykket møte.

Spegelsalen

Spegelsalen er hotellets 140 kvadratmeter store festetasje, men også den stedet hvor de fleste av Gotlands viktige stormøter har blitt holdt opp gjennom tidene. Rommet kan tilpasses etter hva slags møblering dere ønsker, og akkurat som navnet tilsier er dette en storslått salong med plass til opptil 150 konferansedeltagere i kinooppsett.

Erlanderska Rummet

Erlanderska Rummet er 70 kvadratmeter, og passer de fleste arrangement og grupper. Rommet byr dessuten på fantastisk utsikt over Visby og Strandgatan.

Hansarummet

Hansarummet er et hvelv fra middelalderen, rikt dekorert og med blyinnfattede vinduer. Lokalet egner seg godt til private sammenkomster og lunsjmøter.

Øvrige lokaler

Vi tilbyr fleksible løsninger uansett om dere er en stor eller liten gruppe. Våre mest populære alternativ er presentert over, men kontakt oss gjerne for mer detaljert informasjon om våre øvrige lokaler. Vi hjelper dere gjerne med å finne den løsningen som passer best for nettopp dere! Gå heller ikke glipp av Trädgården, vårt uteareale med eventtelt for opp til 400 personer som passer perfekt for din konferanse, jobbfest, event eller messe.

Kapasitet

Under vises makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Spegelsalen

150 personer

Erlanderska rummet

60 personer

Strandridaren

24 personer

Dykerikommisarien

20 personer

Häggska rummet

20 personer

Hansarummet

20 personer

Skeppsklareraren

18 personer

Grosshandlaren

16 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 498 25 75 00 eller via grupp.cl.wisby@choice.se

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.