Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Wisby

Konferanse hos oss

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 498 25 75 00 eller via grupp.cl.wisby@choice.se

Sales Manager

Lasse Orava
lasse.orava@choice.se

Meeting & Event Manager

Frida Vedlund
frida.vedlund@choice.se

Clarion Hotel Wisby arrangerer konferanser, event og andre arrangement, og tilbyr konferanselokaler i et unikt miljø. Med beliggenhet midt i Visby finnes uendelige muligheter for aktiviteter også utenfor hotelldørene - alt er nære!

Personlig engasjement

En vellykket konferanse krever ikke bare teknisk utstyr, god planlegging og profesjonell gjennomføring. Clarion Hotel Wisby strever dessuten etter å skape de beste forutsetningene for en givende konferanse, gjennom inspirerende atmosfære, personlig engasjement og givende konferanser. Vårt unike hotell, der gammelt møter nytt, gir et ekstra spennende innslag.

Kreative ingredienser

For oss er det viktig å gi dere de forutsetningene dere trenger for å føle dere trygge på gjennomføringen av arrangementet. Men minst like viktig synes det er at deltagerne får med seg kreative ingredienser som gjør det spennende og givende å være på konferanse. Kanskje tilogmed gi dem et minne for livet, fra nettopp Visby.

Konferanselokaler

Clarion Hotel Wisby tilbyr syv konferanserom for 2-150 personer, mange med unik innredning.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke minst for å holde konsentrasjonen og humøret oppe en hel dag, men også for helhetsopplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Dere velger selv hvordan deres dagpakke skal settes sammen: Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy.

Event

Kick-off, after work, mingling, bryllupsmiddag eller utstilling? Vi har lang erfaring med å arrangere event - store som små.

Konferansepakker

Legg din neste konferanse til Visby, og opplev herlige Gotland også utenfor sommersesongen. Våre konferansepakker inneholder fly til Visby, tur/retur med Gotlandsfly, samt logi i enkeltrom.

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK