Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et konferansehotell med personlig preg, beliggende sentralt i gamlebyen i Wisby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Clarion Hotel Wisby arrangerer konferanser, event og andre arrangement, og tilbyr fullt utrustade konferanselokaler i et unikt miljø. Med beliggenhet midt i Visby finnes uendelige muligheter for aktiviteter også utenfor hotelldørene - alt er nære!

Konferanselokaler

Clarion Hotel Wisby tilbyr syv konferanselokaler for 2-150 personer, alle utstyrt med den seneste teknikken. Vårt unike hotellmiljø der gammelt møter nytt gir de beste forutsetningene for et vellykket møte.

Mat og drikke

Hva er det gjestene husker best fra møtet? Ofte er svaret maten. Hos oss er valgmulighetene store, uansett når dere vil ha noe å spise og drikke.

Event

På Clarion Hotel Wisby finner du lokaler både for de små og store event, med historiske omgivelser midt i Visby.

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK