Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Wisby

Wisby Spa

Åpningstider

Mandag - lørdag: 12.00 - 20.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Pris

Entré

100 SEK/person

Bestille spabehandling

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling på telefon +46 498 25 75 60 eller via wisbyspa@choice.se

For å garantere plass på vårt spa under ditt opphold, anbefaler vi deg å bestille time før ankomst.

Renovering med start januar 2015

Våren 2015, med start 5. januar, renoverer vi Wisby SPA. I denne perioden vil det selvsagt være mulig å booke behandlinger, men relax, pool og badstue vil ikke være tilgjengelig.

Wisby Spa tilbyr en unik spaopplevelse i middelaldermiljø. Velkommen ned til kjelleretasjen på Clarion Hotel Wisby for en rolig og avslappende stund. Ta en tur i bassenget, en rolig tur i badstuen, eller prøv noen av våre spabehandlinger.

Hent kraft i historisk miljø

Wisby Spa er det perfekte stedet for deg som vil hente litt ekstra energi på et inspirerende og avkoblende historisk sted. Bassenget er oppvarmet til ca 28 grader, og omgitt av søyler fra 1400-tallet. Området rundt bassenget er i seg selv unik, og en opplevelse utover det vanlige.

Entré

I entréen inngår håndkle, tøfler, tilgang til basseng og badstue, samt frukt- og vannbuffet. Det er mulig å leie badetøy. For å være garantert plass på vårt spa, anbefaler vi at du forhåndsbestiller plass før ankomst.

Behandlinger

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger: Ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, manikyr, pedikyr og hårfjerning. Mer informasjon om behandlingene, samt priser, finner du til høyre. Vi bruker produkter fra Babor, og disse luksuriøse produktene er det også mulig å få kjøpt hos oss. Unn deg selv e ngave, eller spander det på noen som fortjener det.

Spapakke

Clarion Hotel Wisby tilbyr også prisgunstige spapakker, både for deg som vil besøke oss på dagtid, og for deg som vil kombinere overnattingen med et spabesøk.

Barn

Vi hilser alle barn mellom 0-12 år velkommen mandag til lørdag kl 12.00 - 16.00. På øvrige tidspunkt har Wisby Spa en øvre aldersgrense på 13 år. Barn mellom 0-12 betaler halv inngangspris.

Ta vare på deg selv!

Vi vil at du skal ha det bra når du er hos oss på Clarion Hotel Wisby. Derfor tilbyr vi i kombinasjon med sunne matretter i restauranter og mulighet til en svømmetur, også forslag til utendørs aktiviteter. Spør oss, så tipser vi deg gjerne om runder for sykkeltur, joggetur eller powerwalk.

Velkommen til Wisby Spa - din oase i hverdagen!

Behandlingsmeny

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK