Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.

Clarion Hotel Tyholmen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Tyholmen
  • Miksebord på konferanse og event hos Clarion Hotel

Clarion Hotel Tyholmen er det perfekte sted for små og store feiringer. Fjordutsikt, lekre omgivelser og nydelig mat gjør oss til et godt alternativ for konfirmasjon, bryllup, jubileum og banketter.

Bryllup

Legg feiringen av deres største dag til Clarion Hotel Tyholmen. Våre lekre lokaler passer godt til både små og store feiringer og vi kan ta opptil 350 gjester. Byens beste utsikt og direkte tilgang til bryggen gir dagen en helt spesiell ramme. Sammen planlegger vi mat, drikke og dekorasjoner slik at dagen blir akkurat slik dere har drømt om. Ved bestilling av bryllup med minimum 20 gjester er overnatting for brudeparet inkludert i prisen.

Konfirmasjon, dåp og jubileum

Når de store merkedagene i livet skal feires er våre lokaler perfekte. Beliggenheten på bryggekanten i Arendal sentrum gjør det både effektivt og spesielt å legge feiringen til oss. Våre lekre lokaler er fleksible og passer alt fra 12-300 personer. Mat og drikke skreddersys deres behov, og fjordutsikten lager en helt spesiell ramme rundt feiringen.

Banketter og selskaper

Vi serverer dere deilig mat i restauranten eller eget lokale og tilrettelegger for underholdning dersom det er ønskelig. Baren passer perfekt for en apertiff før middag eller som samlingststed senere på kvelden.

Kapasitet

Nedenunder ser du makskapasitet i våre eventlokaler.

Bankettsal

240 personer i bankett

Restauranten

60 personer

Chambre Separée 

10 personer

Bestill event

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling på +47 37 07 68 00 eller via cl.tyholmen@choice.no

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.