Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.

Clarion Hotel Tyholmen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Tyholmen

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Med beliggenhet i Arendal sentrum og parkeringsfasiliteter i kjelleren er det lett å legge konferansen til oss. Nærheten til sjøen, sjøutsikt og direkte adgang til bryggen fra enkelte møterom gjør Clarion Hotel Tyholmen til et perfekt konfe…

Konferanselokaler

Clarion Hotel Tyholmen kan tilby seks fleksible og moderne møtelokaler. Med en kapasitet på 10 - 350 deltagere passer lokalene for mindre møter, større konferanser og storslåtte banketter.

Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det akkurat så som dere vil ha det, har vi et stort utvalg av mat og drikke man kan velge fra.

Event

Clarion Hotel Tyholmen er det perfekte sted for små og store feiringer. Fjordutsikt, lekre omgivelser og nydelig mat gjør oss til et godt alternativ for konfirmasjon, bryllup, jubileum og banketter.

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.