Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Velkommen til spennende matopplevelser med Trondheims beste utsikt.

Frokost

Vi serverer en stor frokostbuffet hver dag med et stort utvalg av økologiske produkter. Frokosten består av et friskt og stort utvalg av varme og kalde retter, samt frukt og smoothies. Vi har fokus på kortreist mat og tilbyr blant annet lokale oster og kjøtt. Hos vår fantastiske omelett-kokk kan du selv velge ingrediensene i din omelett. 

Astrum Grill & Raw Bar

I toppetasjen finner du vårt restaurantkonsept, Astrum Grill & Raw Bar. Her møter det klassiske nordiske kjøkkenet rustikke amerikanske tradisjoner og sofistikerte asiatiske matretter. Resultatet er nye og herlige smaksopplevelser. I skybaren Astrum har du utsikt over byen, fjorden og Fosenalpene. Astrum Grill & Raw Bar er for alle anledninger - venner, familie, kollegaer eller i konferansesammenheng.

Skybar

På kveldstid er Astrum Grill & Raw Bar et levende møtested. Med spennende DJ’s eller kveldens musikk blir baren et sted for mingling, samtaler og gode opplevelser. På takterassen finner du både sittegrupper og panoramautsikt. I baren hjelper våre dyktige bartendere deg med å finne det som er riktig for akkurat denne kvelden.

Lunsj

Lunsjen nytes i våre luftige lokaler med store, lyse flater. Her kan du selvsagt nyte et utvalg av økologiske produkter. Til lunsj serverer vi en velsmakende buffet med ulik blanding av varme og kalde retter, i tillegg til deilige kaker og desserter.

Selskap

Astrum Grill & Raw Bar er et spektakulært sted å ha selskaper som konfirmasjoner, bryllup eller feiringer av andre anledninger. Det vil være mulighet for opptil 100 sittende gjester. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon og forespørsel.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00
Early Bird fra 05.00 alle dager

Atmosphere - Lunsjbuffet

Mandag - fredag fra kl. 11:30-14:00

Astrum Grill & Raw bar, Skybar

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag: 18.00 - 01.30
Lørdag: 13.30 - 01.30
Søndag: 13.30 - 23.00

Åpningstider i sommer (til og med 14. august):
Mandag-torsdag: 13:30-23:00
Fredag-lørdag: 13:30-00:00
Søndag: 13:30-23:00

 

Kjøkkenet er åpent til kl 22 hver dag.

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Vi anbefaler å reservere bord til Astrum Grill & Raw bar på forhånd. 
Bordreservasjon kan gjøres via e-post astrum.cl.trondheim@choice.no eller telefon 46 89 20 14.

2.390.66.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.