Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Restaurant og bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00
Early Bird fra 05.00 alle dager

 
Atmosphere - Lunchbuffet

Mandag - fredag fra kl. 11:30-14:00

Astrum Grill & Raw bar - A la carte

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00 

Astrum Grill & Raw bar - Søndagsmeny

Fra 18.00 - 22.00

Astrum Grill & Raw bar - Lunch

Lørdag - søndag: 13.30 - 18.00

Skybar

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag: 18.00 - 01.30
Lørdag: 13.30 - 01.30
Søndag: 13.30 - 23.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Vi anbefaler å reservere bord til Astrum Grill & Raw bar på forhånd. 
Bordreservasjon kan gjøres via e-post astrum.cl.trondheim@choice.no eller telefon 46 89 20 14.

Velkommen til spennende matopplevelser med Trondheims beste utsikt.

Frokost

Vi serverer en stor frokostbuffet hver dag med et stort utvalg av økologiske produkter. Frokosten består av et friskt og stort utvalg av varme og kalde retter, samt frukt og smoothies. Vi har fokus på kortreist mat og tilbyr blant annet lokale oster og kjøtt. Hos vår fantastiske omelett-kokk kan du selv velge ingrediensene i din omelett. 

Astrum Grill &  Raw Bar

I toppetasjen finner du vårt restaurantkonsept, Astrum Grill & Raw Bar. Her møter det klassiske nordiske kjøkkenet rustikke amerikanske tradisjoner og og sofistikerte asiatiske matretter. Resultatet er nye og herlige smaksopplevelser. I Astrum har du utsikt over byen, fjorden og Fosenalpene. Astrum Grill & Raw Bar er for alle anledninger - venner, familie, kollegaer eller i konferansesammenheng.

Skybar

På kveldstid er Astrum Grill & Raw Bar et levende møtested. Med spennende DJ’s eller kveldens musikk blir baren et sted for mingling, samtaler og gode opplevelser. På takterassen finner du både sittegrupper og panoramautsikt. I baren hjelper våre dyktige bartendere deg med å finne det som er riktig for akkurat denne kvelden.

Lunsj

Lunsjen nytes i våre luftige lokaler med store, lyse flater. Her kan du selvsagt nyte et utvalg av økologiske produkter. Til lunsj serverer vi en velsmakende buffet med ulik blanding av varm og kaldretter i tillegg til deilige kaker og desserter.

Selskap

Astrum Grill & Raw Bar er et spektakulært sted å ha selskaper som konfirmasjoner, bryllup eller feiringer av andre anledninger. Det vil være mulighet for opptil 100 sittende gjester. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon og forespørsel.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK