Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Før du sjekker inn på Clarion Hotel & Congress Trondheim er det kanskje noe du lurer på. Vi håper du finner alle svar du trenger her.

Parkering

Det er 300 innendørs parkeringsplasser rett under hotellet. Parkeringen eies av Trondheim kommune, og vi kan dessverre ikke tilby rabatterte priser på parkeringen. Døgnprisen er kr 185,-. NB: Man belastes hver gang man kjører ut fra garasjen.

Fra parkeringshuset er det direkte inngang til lobbyen via trapp/heis.

Bagasjerom

Vi har eget bagasjerom hvor våre gjester kan oppbevare sin bagasje.

Wifi

Alle våre hotellrom og oppholdsrom har gratis trådløst internett. Du kan hente en inloggingskode i resepsjonen, eller logge inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere kan det vel ikke bli!

Trening og velværesfasiliteter

Ønsker du å ha et aktivt opphold hos oss? Hotellet ligger rett ved treningsenteret 3T-Pirbadet. For forretningsreisende der bedriften har avtale med oss og for våre gjester som er medlem av vår Nordic Choice Club (gratis), er trening her gratis. For andre gjester gis det en Clarion-pris på kr 120 NOK for en dag, hvor billetter kjøpes på 3T.
Hva med å starte dagen med en svømmetur? Pirbadet passer både for barnefamilier og for deg som vil ha en skikkelig treningsøkt. For våre gjester koster entreen til Pirbadet 120 NOK per person. Billetter kan kjøpes i hotellresepsjonen.

Clarion Hotel Trondheim har også sykler til utleie, samt kart med tre joggeløyper som alle starter fra hotellet.  

Har du glemt å pakke med noe?

Vi selger diverse småartikler i resepsjonen som tannbørste, barberhøvel og sysaker. Det er også en Rema 1000-butikk rett ved hotellet. Spør gjerne i resepsjonen, så hjelper vi deg.

Hva skjer i Trondheim?

Trondheim er en spennende by med kultur, historiske opplevelser og gode shoppingmuligheter. Les mer på VisitTrondheim sine websider, eller spør i resepsjonen.

Har du glemt igjen noe hos oss?

Det er fort gjort å glemme noe. Dersom du savner eiendeler, vennligst send en epost til cl.trondheim@choice.no, så hjelper vi deg.

Oppgradere oppholdet

Ønsker du å unne deg det lille ekstra? Hva med en VIP-pakke på rommet når du ankommer, eller oppgradering av rommet ditt? Vennligst send oss en epost for å forhåndsbestille dette: cl.trondheim@choice.no

Suiter

Dersom du vil unne deg noe helt spesielt har Clarion Hotel Trondheim luksuriøse og spektakulære suiter. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon eller forespørsel om våre suiter: groups.cl.trondheim@choice.no

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 14.00
Utsjekk senest 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Earlybird

Fra 05.00 alle dager

Atmosphere Lunchbuffet

Mandag - fredag 11.30 - 14.00

Skybar

Mandag - Torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag: 18.00 - 01.30
Lørdag: 13.30 - 01.30
Søndag: 13.30 - 23.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

På grunn av stor pågang til Astrum Grill & Raw Bar, anbefaler vi alle å reservere bord på forhånd på epost astrum.cl.trondheim@choice.no eller telefon +47 46 89 20 14.

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK