Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, med beliggenhet ved havna i Trondheim sentrum.  

Bo ved sjøen

Vi ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. På Brattørkaia ved Pirterminalen og Tollboden bor du i gangavstand til Trondheim sentrum og med nydelig utsikt utover Trondheimsfjorden. Her kan du lese om Trondheim.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Hotellet har 400 rom, 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter, 300 parkeringsplasser og spennende matkonsepter. Dette er det ideelle stedet for møter, konferanser, seminarer og private arrangement i Trondheim. Hotellet  er en spektakulær opplevelse for besøkende, med sin innovative arkitektur og spennende interiør. Hotellet er bygget i energiklasse A.

Levende møteplass i Trondheim

Hotellet skal være et inspirerende sted å være, både for overnattingsgjester og for byens innbyggere. Vi har et variert program av konserter, foredrag og utstillinger. Få barer kan dessuten måle seg med vår skybar i toppetasjen med magisk utsikt over Munkholmen.

Mat og drikke

I hotellets 9. etasje finner du vår skybar og restauranten Astrum, med spennende matkonsepter og en takterrasse på hele 190 kvadratmeter. Her kan utsikten over sentrum og Trondheimsfjorden nytes av turister, trøndere og entusiastiske konferansedeltakere fra inn- og utland.

Konfirmasjon, dåp eller bryllup?

Vi tilbyr en rekke lokaler for leie til private arrangement som konfirmasjon, dåp, bryllup eller bursdagsfeiring. Astrum Grill & Raw Bar har spektakulær utsikt og er et unikt sted for å markere viktige merkedager på i Trondheim. Vi er fleksible og bistår med spennende smaker og lokaler tilpasset dine ønsker.

 

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.

Buss

Ta buss nr 46 Pirbadet eller 19 Pirbadet

Fra Værnes Lufthavn

Flybussen stopper rett ved hotellet

Taxi

Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

Om Clarion Hotel & Congress Trondheim

Antall hotellrom

400 rom - over 800 sengeplasser

Antall møte- og konferanserom

18 møterom - kapasietet inntil 1800 personer 

Avstand flyplass

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flybuss ca 40-45 min. Kjører du bil eller taxi ca.30 min.

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.