Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Om hotellet

Finn veien til hotellet

Tog

Tog till Trondheim sentralstation. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.

Buss

Ta buss nr 46 Pirbadet eller 19 Pirbadet

Fra Værnes Lufthavn

Flybussen stopper rett ved hotellet

Taxi

Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

Bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel & Congress Trondheim

Antall hotellrom

400 rom - over 800 sengeplasser

Antall møte- og konferanserom

18 møterom - kapasietet inntil 1800 personer 

Avstand flyplass

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flybuss ca 40-45 min. Kjører du bil eller taxi ca.30 min.

Om Clarion Hotels

 

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, med beliggenhet ved havna i Trondheim sentrum. 

Bo ved sjøen

Vi ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. På Brattørkaia ved Pirterminalen og Tollboden bor du i gangavstand til Trondheim sentrum.

Hotellet

Hotellet har 400 rom, 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter, 300 parkeringsplasser og spennende matkonsepter. Dette er det ideelle stedet for møter, konferanser, seminarer og arrangement i Trondheim. Hotellet  er en spektakulær opplevelse for besøkende, med sin innovative arkitektur og spennende interiør. Hotellet er bygget i energiklasse A.

Levende møteplass i Trondheim

Hotellet jobber for å være et inspirerende sted å være, både for overnattingsgjester og for byens innbyggere. Vi har et variert program av konserter, foredrag og utstillinger, åpne barer og med utsikt over Munkholmen er det få barer som kan måle seg med vår toppetasje.

Mat og drikke

I hotellets 9. etasje finner du vår Skybar og restauranten, Astrum, med spennende matkonsepter og en takterrasse på hele 190 kvadratmeter. Her kan utsikten over sentrum og Trondheimsfjorden nytes av turister, trøndere og entusiastiske konferansedeltakere fra inn- og utland.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK