Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

På Clarion Hotel & Congress Trondheim finnes alle muligheter for å tilpasse til alt fra små møter til landets største konferanser og kongresser.

Lokaler

Vi har tilsammen 18 møterom samt en fleksibel multifunksjonsarena på 1400 kvadratmeter, og 1030 kvadratmeter utstillingsfoaje. Vi har også romslige selskap- og utstillingsarealer.

Utstyr

Samtlige møterom er utstyrt med PC-prosjektor, whiteboard, flipover, penn og papir samt gratis internett for samtlige deltakere. Lokalene møbleres etter behov.

Cosmos

Vår kongressal har 1400 kvm gulvareal og 8 m takhøyde har plass til opp mot 2000 personer, og er et spennende alternativ dersom du skal ha større arrangement som kongress, utstilling, messe eller kick-off. Med mobile scener, barer og skillevegger kan bankettsalen enkelt tilpasses ønsket behov. I tillegg kan det gjøres om til et skreddersydd miljø som legger til rette for et vellykket arrangement.

Space

Rett utenfor den store kongressalen vår er det 1030 m2 utstillingsareal, som gir mange muligheter. Hotellets pausematbuffet vil stå tilgjengelig i dette området både morgen og ettermiddag. Arealet er innredet med diverse delikate sittegrupper i designermøbler, som også kan flyttes ved behov. Ved et messearrangement beregnes det plass til ca.50 utstillere i dette området.

Kapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Cosmos

1800 personer 

Space 

50 utstillere

Space  - 3 stk møterom

30 - 68 personer

Livingroom - 4 stk møterom

16 - 111 personer

Luna - 3 stk møterom

14 personer per rom

Hoff panorama

14 personer

Booke konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller om du har spørsmål på
telefon +47 73 92 55 11 eller via groups.cl.trondheim@choice.no 

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK