Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Mat, drikke, musikk og mennesker skaper et levende møtested på Clarion Living Room, restauranten i første etasje.

Hverdagsrom

Med lokale leverandører og en trøndersk "touch" kan du nyte snacks, småretter eller noe i glasset i en avslappende atmosfære. Hotellets hverdagsrom preges av musikk, live-opptredener og utstillinger. Dette er stedet hvor hotellets gjester treffes over småretter, en deilig kaffe eller en spennende lunsj.

Et levende møtested

Med behagelige sittegrupper, mulighet for noe enkelt å spise og drikke, kan du få fine kvelder her. Vi har også en uteterrasse beliggende rett ved sjøen. På Clarion Hotel Trondheim har vi et Living Room-program med blant annet mat- og drikkekurs og konserter for våre gjester og innbyggere i Trondheim.

Sjekk også ut vår kalender!

Åpningstider

Living Room

Åpent 24/7

Servering

Det er alltid kaffe og te tilgjengelig for våre gjester.

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK