Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Restaurant

Med god utsikt over Årstaviken og Globen serveres gjestene lunsj og middag mandag til lørdag. I Sommerperioden har restauranten sommerstengt, og åpner igjen 1. september.

Frokost

En egen kokk som lager en omelett akkurat som du vil ha den. Det og mye annet finns på vår frokostbuffé som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen! Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost - det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønskar ro og fred anbefaler vi at dere begynner dagen tidig.

Brunsj

Lørdager og Søndager 12:00-16:00, serverer vi en livlilg brunsj i vår spisesal. Med den beste utsikten Stockholm har å tilby, sørger vi for at du får den energien du trenger for å fullføre helgen på best mulig måte. Prisen for brunsj er 290 SEK inkl. kaffe og juice. Barn opp til 12 år betaler 145 SEK og barn under 4 år spiser gratis i følge med en voksen.

Rastløse barn? I Søders største brunchspisesal, er det er alltid rom for både løping og barnevogner. Er det kjedelig å spise, kan det bli veldig spennende å se alle bilene kjøre forbi på veien med åtte filer som går av hotellet.

Lobbybaren

Har du litt fritid, venter du for noen, eller du bare ønsker å stikke innom  for en stund i en behagelig atmosfære, gjør det i Lobbybaren? I tillegg til en vanlig kopp kaffe eller et glass med rødt kan selvfølgelig også få en matbit her. Alt fra enkle retter og utvalgte svenske delikatessertil dagens husmannskost . Kan vi friste med Clarion Hotel Stockholm 200g BBQ burger?

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag ​: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Terassen

(Åpen t.o.m. 31. august)

Tirsdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 15.00 - 00.00

Lobbybaren

Alle dager: 10.30 - 00.00

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering på
+46 8 462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se   

Du kan også bestille brunsj online her:

Bestill bord online

2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK