Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Lunsj, middag eller begge deler?

Det finnes mange ulike restaurantalternativer på Clarion Hotel Stockholm, både for store grupper og mindre selskaper. Upstairs Restaurant & Bar har åpent for lunsj mandag til fredag, og middag serveres hver dag. Her finner du en variert meny med un petit peu inspirasjon fra Frankrike. Vi anbefaler at du bestiller bord i forveien.

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Vi er stolte over å kunne presentere Eatery Social - vår nye restaurant signert av Marcus Samuelsson. Eatery Social kommer til å åpne i hotellets entre, midt i det levende nabolaget Skanstull i Stockholm.

Hos oss møtes Sør- og Mellom-Amerika med Södermalm når det tradisjonelle meksikanske kjøkkenet gifter seg med det moderne peruanske. Ferske ingredienser tilberedes med uvanlige kryddere, og et genuint håndverk. Med enkle råvarer skapes et stort smaksbilde og en sosial måte å spise på. Menyen komplimenteres av et stort utvalg av drikke fra fjernt og nært. Cocktail, øl og vin får selskap av en unik samling Tequila og Mezcal. Den klassiske margaritaen er vår signaturdrink. Bestill ditt bord via bookingen til høyre.

Restauranten åpner den 10. juni 2016.

En bra start på dagen

En egen kokk som lager omelettet din akkurat som du vil ha den. Dét og mye annet finnes på vår frokostbuffét som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen! Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost - det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønsker ro og fred anbefaler vi å begynne dagen tidlig. Vi ser fram emot att ta din bokning i förväg.

Helgbrunsj

Lørdager og søndager serverer vi en livlilg brunsj i vår spisesal. Med den beste utsikten Stockholm har å tilby, sørger vi for at du får den energien du trenger for å fullføre helgen på best mulig måte. Rastløse barn? I Søders største brunsjspisesal er det er alltid rom for både løping og barnevogner. Er det kjedelig å spise, kan det bli veldig spennende å se alle bilene kjøre forbi på veien med åtte filer. 

Mat og drikke på konferansen

For konferansegjester og større selskap er vår matsal et herlig sted å være, med utsikt over Årstaviken, Globen og Söders parsellhager. Til våre konferansegjester kan vi sette sammen kombinasjoner med mat og drikke som passer dere. Les mer om mat og drikke på konferensen her.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag ​: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Eatery Social

(Åpner 10. juni)
Mandag - söndag: 10.30 - 01.00

Upstairs Restaurant & Bar

Mandag - tirsdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 10.30 - 02.00
Søndag: 10.30 - 00.00

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00

Terrassen

(Åpen fra 2. juni til 31. august)
Tirsdag - fredag: 16.00 - 23.00
Lørdag: 13.00 - 23.00 

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Upstairs Restaurant

Brunsj, lunsj og middag kan bokas via e-post: reservation.stockholm@choice.se, telefon: +46 8 462 10 30, eller online (fram till 10 juni). 

Bestill bord online

 

Eatery Social

Lunsj og middag kan bestilles via epost skanstull@eaterysocial.se eller online. Eatery Social åpner for gjester 10. juni.

Bestill bord online

Pris

Brunsj

290 SEK inkl. kaffe og juice
145 SEK barn opp til 12 år
0 SEK barn under 4 år

Frokost

Vi tar imot eksterne frokostgjester på drop-in mandag-fredag. Lørdag og søndag gjelder forhåndsbestilling, se under. Pris 195 SEK per voksen. 95 SEK per barn opp til 12 år, 0 SEK per barn under 4 år.

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK