Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Lunsj, middag eller begge deler?

Det finnes mange ulike restaurantalternativer på Clarion Hotel Stockholm, både for store grupper og mindre selskaper. Upstairs Restaurant & Bar har åpent for lunsj mandag til fredag, og middag serveres hver dag. Her finner du en variert meny med un petit peu inspirasjon fra Frankrike. Vi anbefaler at du bestiller bord i forveien.

En bra start på dagen

En egen kokk som lager omelettet din akkurat som du vil ha den. Dét og mye annet finnes på vår frokostbuffét som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen! Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost - det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønsker ro og fred anbefaler vi å begynne dagen tidlig.

Helgbrunsj

Lørdager og søndager serverer vi en livlilg brunsj i vår spisesal. Med den beste utsikten Stockholm har å tilby, sørger vi for at du får den energien du trenger for å fullføre helgen på best mulig måte. Rastløse barn? I Søders største brunsjspisesal er det er alltid rom for både løping og barnevogner. Er det kjedelig å spise, kan det bli veldig spennende å se alle bilene kjøre forbi på veien med åtte filer. 

Mat og drikke på konferansen

For konferansegjester og større selskap er vår matsal et herlig sted å være, med utsikt over Årstaviken, Globen og Söders parsellhager. Til våre konferansegjester kan vi sette sammen kombinasjoner med mat og drikke som passer dere. Les mer om mat og drikke på konferensen her.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag ​: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Upstairs Restaurant & Bar

Mandag - tirsdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 10.30 - 02.00
Søndag: 10.30 - 00.00

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00

Terassen

(Åpen på sommeren)
Tirsdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 15.00 - 00.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Pris

Brunsj

290 SEK inkl. kaffe og juice
145 SEK barn opp til 12 år
0 SEK barn under 4 år

Frokost

Vi tar imot eksterne frokostgjester på drop-in mandag-fredag. Lørdag og søndag gjelder forhåndsbestilling, se under. Pris 195 SEK per voksen. 95 SEK per barn opp til 12 år, 0 SEK per barn under 4 år.

Bestille bord

Du kan også bestille brunsj, lunsj og middag online her:

Bestill bord online

Skulle du behøve mer informasjon, eller om du vil bestille via mail eller telefon, kan du nå oss på reservation.stockholm@choice.se eller +46 8 462 10 00 (08.00 - 17.00, mandag - fredag). 

2.311.63.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK