Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Hotellet vårt skal være et sted å vekke nysgjerrigheten og gi deg nye opplevelser. Vi ønsker å skape et sted hvor du føler livet og puls fra byen innenfor veggene i hotellet.

En levende møteplass

Et levende møte er ikke basert på verdensberømt design, stilfulle malerier eller den beste musikken.Et levende møte handler om mennesker. Det er menneskene som skaper en følelse som gjør en vanlig ukedag til noe helt fantastisk. Det er det vi ønsker formidle gjennom Living Room.

Vårt hverdagsrom

Vi ønsker at Living Room skal være et inspirerende sted hvor du møter kunst, musikk og design, og selvfølgelig - andre mennesker.Vår ambisjon er at du noen ganger føler at du heller vil være i vår stue enn i din egen.

Kunst på Clarion Hotel Stockholm 

Clarion Hotel Stockholm er som et kunstgalleri. Tillat oss å presentere en unik samling av skandinavisk samtidskunst. Finn frem vår guidebook og gå en kunstvandring gjennom lokalene i hotellet. Det meste av kunsten finner du i de offentlige områdene som lobbyen, restauranten, bankettsalen og konferanseområdene. Noen av verkene finnes også på hotellrommene. Kunsten på Clarion Hotel Stockholm kommer til å overraske, glede, og forundre.

Er dere en gjeng venner, en kunstforening, eller en bedrift som vil ha en kunstomvisning på hotellet, send oss en mail

Velkommen til Clarion Living Room!

Ikke gå glipp av

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK