Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

En liten stund med avslapping og et øyeblikks stillhet er mye verdt for den som ønsker å komme seg vekk fra jobbstresset eller den pulserende storbyen. Pust ut på Elements Spa

Med inspirasjon fra Ayurveda

Element Spa er inspirert av den flere tusen år gamle Ayurvedatradisjonen fra India. Alt sammen rammet inn i et eksotisk spamiljø med varme farger og unikt design. Ta et skjønt bad i våre varme innendørs og –utendørs bassenger, eller en oppfriskende dusj i vår snødusj. Du kan koble av med massasje eller en styrkende yoga time. I spabaren serveres varme og kalde retter, drikker og snacks.

Spesialpriser for hotellgjester

Hotellets gjester får redusert pris på inngang til Elements Spa. I prisen inngår adgang til basseng, badstue, dampbadstue, relax, solterrasse, frukt og te buffet, gym. I tillegg får våre gjester låne morgenkåpe og røfler. Forhåndsbestill ditt besøk på mail, telefon eller web.

Behandlinger

Bestill en skjønn behandling i forbindelse med ditt besøk. Vi tilbyr både kropp og ansiktsbehandlinger. Er dere to, anbefaler vi en duobehandling.  Ønsker du å nyte det beste av det beste, velger du å ta en titt på våre signaturbehandlinger.

Yoga

Vi tilbyr også et variert ukesprogram av ulike yogatimer som kan bestilles på forhånd innen ankomst.

Gym

Vil du heller trene i treningsrom har vi et et meget velutstyrt rom med 16 maskiner for kondisjon, styrke og bevegelse like ved Element Spa. 

Konferanse?

Hva med en konferanse inspirert av Ayurveda! Avslutt en dag full av kreative møter i Elements Spa, med behandlinger og deilig avkobling. Hvorfor ikke fortsette kvelden med vårt spaevent, indisk aften?

Barn

Elements Spa har 16-årsgrense.

Hjertelig velkommen til en stunds ro og avkobling hos oss!

 

Åpningstider

Elements Spa

Mandag - lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 18.00

Barnetider

Kl. 09.00 - 12.00 alle dager er barn under 16 år velkomne sammen med foreldre eller foresatte. Merk at spaet også på disse tidspunktene skal være rolig og fredelig.

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Entré Elements Spa

Hotellgjester
Mandag - fredag: 125 SEK 
Lørdag - søndag: 195 SEK  

Eksterne gjester
Mandag - fredag: 295 SEK
Lørdag: 495 SEK 
Søndag: 395 SEK

På helligdager/langhelger gjelder søndagsprisene.

Treningsrom

Kostnadsfritt for hotellgjester.
Inngår i inngangsprisen til Elements Spa for eksterne gjester. 
50 SEK for andre gjester.

Bestill spabehandling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på
+46 08-462 10 00 eller via reservation.elementsspa@choice.se

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK