Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Elements Spa

Åpningstider

Elements Spa

Mandag - lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 18.00

Gym

Mandag - søndag: 05.30 - 23.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Entré Elements Spa

Mandag - fredag
195 SEK for hotellgjester
295 SEK for eksterne gjester 

Lørdag - søndag
395 SEK for hotellgjester 
495 SEK for eksterne gjester

Gym

Kostnadsfritt for hotellgjester
Ingår i entrén till Elements Spa for eksterne gjester

Poolside dinner

Mandag - fredag 
495 SEK

Bestille spabehandling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på +46 8 462 10 00 eller via reservation.elementsspa@choice.se

En liten stund med avslapping og et øyeblikks stillhet er mye verdt for den som ønsker å komme seg vekk fra jobbstresset eller den pulserende storbyen. Pust ut på Elements Spa

Med inspirasjon fra Ayurveda

Element Spa er inspirert av den flere tusen år gamle Ayurvedatradisjonen fra India. Yoga, Pilates og meditasjon er grunnsteinene i vårt konsept. Alt sammen rammet inn i et eksotisk spamiljø med varme farger og unikt design. Ta et skjønt bad i våre varme innendørs og –utendørs bassenger, eller en oppfriskende dusj i vår snødusj. Du kan koble av med massasje eller en styrkende yoga time. I spabaren serveres Ayurveda inspirerte retter, drikker og indiske snacks.

Spesialpriser for hotellgjester

Hotellets gjester får redusert pris på inngang til Elements Spa. I prisen inngår adgang til basseng, badstue, dampbadstue, relax, solterrasse, frukt og te buffet, gym. I tillegg får våre gjester låne morgenkåpe og røfler.

Behandlinger

Bestill en skjønn behandling i forbindelse med ditt besøk. Vi tilbyr både kropp og ansiktsbehandlinger. Er dere to, anbefaler vi en duobehandling.  Ønsker du å nyte det beste av det beste, velger du å ta en titt på våre signaturbehandlinger. Inne i spaavdelingen kan du også bestille korte walkabout-behandlinger som utføres direkte i relaxen.

Yoga

Vi tilbyr også et variert ukesprogram av ulike yogatimer som kan bestilles på forhånd innen ankomst.

Gym

Vil du heller trene i treningsrom har vi et et meget velutstyrt rom med 16 maskiner for kondisjon, styrke og bevegelse like ved Element Spa. 

Konferanse?

Hva med en konferanse inspirert av Ayurveda! Avslutt en dag full av kreative møter i Elements Spa, med behandlinger og deilig avkobling. Hvorfor ikke fortsette kvelden med vårt spaevent, indisk aften?

Barn

Elements Spa har 16-årsgrense.

Hjertelig velkommen til en stunds ro og avkobling hos oss!

 

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK