Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Å slappe av i Lobbybaren med en kaffe er en måte å sjekke inn på. Kanskje kvelden avsluttes på Upstairs Bar med en god drink. Velkommen til Clarion Hotel Stockholms to barer

Lobbybaren

Lobbybaren er mye mer enn bare en bar. Det er en livlig møteplass for både hotellgjester og stockholmere. Med utsikt over Ringveien er Lobbybaren plassen for deg og ditt selskap, uansett om du er sugen på en enklere matbit, eller en større varmrett, en Skagentoast, cappuccino eller ett glass champagne.

Upstairs Bar

En trapp opp finnes Clarion Hotel Stockholms avslappende Upstairs Bar, som har et av Stockholms beste utvalg. Her mixes velblandete drinker med bra djs og spennende samtaler. Fra tidlig kveld kan du høre på liveband fra scenen og frem till langt inn i natten kan du danse till våre ulike djs - musikken er aldri lang borte. Finn ut hva som skjer hos oss, ved å kikke i kalenderen vår .Du finner oss en trapp opp.

Terrassen

Med utsikt over Eriksdalslunden og Årstadviken kan du nyte mat, musikk og gode drinker, i en av våre loungesofaer. Under sommermånedene flytter vi ut Upstairs Bar på terrassen (Om været tillater det)  Baren skifter da selvsagt navn til Terrassen og ligger i 2. etasje. 

Åpningstider

Lobbybaren

Alla dager 10.30 - 00.00

Upstairs Bar

Tirsdag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 03.00

Åpningstidene for våre barer kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK