Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Å slappe av i Lobbybaren med en kaffe er én måte å sjekke inn på. Eller kanskje kvelden avsluttes på baren med en god drink? Velkommen til Clarion Hotel Stockholms to barer.

Lobbybaren

Lobbybaren er mye mer enn bare en bar. Det er en livlig møteplass for både hotellgjester og stockholmere. Med utsikt over Ringveien er Lobbybaren plassen for deg og ditt selskap, uansett om du er sugen på en enklere matbit, eller en større varmrett, en Skagentoast, cappuccino eller ett glass Champagne.

Upstairs Restaurant & Bar

I Upstairs Restaurant & Bar blander vi nye drinker og gamle klassikere, frister med snacks og oppmuntrer til samtaler og prat. Med nye og gamle bekjente finner vi den gode stemningen sammen. Fra tidlig kveld kan du høre på live musikk fra scenen, og til langt på natt kan du danse til våre ulike DJ`s - musikken er aldri langt borte! Du finner oss en etasje opp.

Terrassen

Å finne den perfekte uteserveringen på en solfylt sommerdag hvor man kan henge så lenge man vil - spise litt, drikke litt og bare være. I kombinasjon med herlig utsikt. Det er ganske så deilig det, ikke sant? Vi synes at vår terrasse er akkurat et sånt sted. Så ta med et par venner og nyt sommeren på Södermalm!

Terrassen finner du i andre etasje med inngang på innsiden av hotellet, eller fra gangveien ned mot Eriksdalsbadet. Terrassen er åpen i sommermånedene til og med august.

Åpningstider

Lobbybaren

Alle dager 10.30 - 00.00

Upstairs Restaurant & Bar

Mandag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 02.00
(Kjøkkenet stenger kl. 22.00)

Terassen

(Åpen hele sommeren)

Tirsdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 15.00 - 00.00

Åpningstidene for våre barer kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.260.167.953 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK