Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige – book nå

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Å slappe av i Upstairs Restaurant & Bar med en kaffe er én måte å sjekke inn på. Eller kanskje kvelden avsluttes på baren med en god drink? Velkommen til Clarion Hotel Stockholms to barer.

Upstairs Restaurant & Bar

Upstairs er mye mer enn bare en bar. Det er en livlig møteplass for både hotellgjester og stockholmere. I Upstairs Restaurant & Bar blander vi nye drinker og gamle klassikere, frister med snacks og oppmuntrer til samtaler og prat. Om du har lyst på noe å spise har vi mange ulike retter, med vår egen touch. Du finner oss en etasje opp, i tilknytning til resepsjonen.

Terrassen

Å finne den perfekte uteserveringen på en solfylt sommerdag hvor man kan henge så lenge man vil - spise litt, drikke litt og bare være. I kombinasjon med herlig utsikt. Det er ganske så deilig det, ikke sant? Vi synes at vår terrasse er akkurat et sånt sted. Så ta med et par venner og nyt sommeren på Södermalm!

Terrassen finner du i andre etasje med inngang på innsiden av hotellet, eller fra gangveien ned mot Eriksdalsbadet. Terrassen er åpen i sommermånedene til og med august.

Åpningstider

Upstairs Restaurant & Bar

Mandag - tirsdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 10.30 - 02.00
Søndag: 10.30 - 00.00

Terassen

(Åpen hele sommeren)

Tirsdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 15.00 - 00.00

Åpningstidene for våre barer kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.311.63.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK