Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Slapp av med en god kaffe, eller kanskje kvelden avsluttes på baren med en god drink? Velkommen til Clarion Hotel Stockholms to barer.

Eatery Social Bar

Velkommen til Skanstulls nye møteplass - Eatery Social. Her er maten like viktig som drikken vi serverer - denne kommer fra nabolaget, og så vel som Sør - og Mellom-Amerika. Cocktails, øl og vin får selskap av en unik samling med Tequila og Mezcal. Den klassiske margaritaen er vår signaturdrink.

Terrassen

Å finne den perfekte uteserveringen på en solfylt sommerdag hvor man kan henge så lenge man vil - spise litt, drikke litt og bare være. I kombinasjon med herlig utsikt. Det er ganske så deilig, ikke sant? Vi synes at vår terrasse er akkurat et sånt sted. Så ta med et par venner og nyt sommeren på Södermalm!

Terrassen finner du i andre etasje med inngang på innsiden av hotellet, eller fra gangveien ned mot Eriksdalsbadet. Terrassen er åpen i sommermånedene til og med august.

Åpningstider

Eatery Social Bar

Mandag - lørdag: 11.00 - 01.00
Søndag: 11.00 - 00.00

Åpningstidene for våre barer kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK