Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 2056 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra belligenhet og god service

6. juni 2016, Oslo, 328inac

Hyggelig hotell med bra personell som tok oss i mot. Behagelig rom og senger. Et lite og hyggelig SPA. God frokost og smart at det hadde satt opp oversikt over når det er mest hektisk i frokostsalen.!…

Hyggelig hotell med bra personell som tok oss i mot. Behagelig rom og senger. Et lite og hyggelig SPA. God frokost og smart at det hadde satt opp oversikt over når det er mest hektisk i frokostsalen.! Fin beliggenhet på Söder, nær T-bane. Litt langt unna sentrumskjerne, men raskt å komme seg dit med t-bane. Eneste minus er at det var noe hullete håndklær og at inngang til SPA ikke var inkludert i oppholdet.
Les hele anmeldelsen
5

Toppen hotell i Stockholm

24. mai 2016, Oslo, Norge, Åke A

God service, bra personal,der,God atmosfære :9 Liten plass til Frokost. Ett hotell jeg kan rekommandere før andre:)Gode trenings apparater i 2 etg. Nærheten til t bane og en del restauranter og puber.

God service, bra personal,der,God atmosfære :9 Liten plass til Frokost. Ett hotell jeg kan rekommandere før andre:)Gode trenings apparater i 2 etg. Nærheten til t bane og en del restauranter og puber.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell

16. mai 2016, Oslo, VacationOslo

Dette hotellet har metrostasjon nesten i kjelleren. Lett å ta seg rundt i byen. Hyggelig betjening. Store rom. Savner safe på rommet. Tror ikke jeg har bodd på hotell med så stor dusj tidligere. Froko…

Dette hotellet har metrostasjon nesten i kjelleren. Lett å ta seg rundt i byen. Hyggelig betjening. Store rom. Savner safe på rommet. Tror ikke jeg har bodd på hotell med så stor dusj tidligere. Frokosten var god og hadde mye å tilby. Vi kommer gjerne igjen.
Les hele anmeldelsen
5

Sentral beliggenhet

30. april 2016, Oslo, Gunnar O

Hotellet ligger sentralt plassert og tilbyr hyggelig atomsfære og service. Personell tar godt imot deg og man får følelsen av å være velkommen. Kan anbefale dette hotellet for alle som ønsker et rolig…

Hotellet ligger sentralt plassert og tilbyr hyggelig atomsfære og service. Personell tar godt imot deg og man får følelsen av å være velkommen. Kan anbefale dette hotellet for alle som ønsker et rolig komfortabelt hotell i sentrum.

Svar fra eier

2. mai 2016

Tack för din fina recension Gunnar! Vi blir otroligt glada över att läsa så fina ord om vår personal, service och atmosfär. Varmt välkomna tillbaka! Bästa hälsningar Sandra Englund Marknadskoordinator Clarion Hotel Stockholm

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell!!

16. april 2016, Lørenskog, Norge, Hanne H

vi gledet oss til å tilbringe helgen i Stockholm og å bo på Clarion Hotell. Vi ble tatt godt imot av en kjempekoselig mann i resepsjonen, som het Jonathan. Han tok seg god tid, da vi ikke har vært i b…

vi gledet oss til å tilbringe helgen i Stockholm og å bo på Clarion Hotell. Vi ble tatt godt imot av en kjempekoselig mann i resepsjonen, som het Jonathan. Han tok seg god tid, da vi ikke har vært i byen før, til å anbefale oss steder- og restauranter vi burde besøke. Rommet var stort og fint, med sofa og fin utsikt utover parken ved siden av. Stort, fint bad. Frokosten var var variert og fin. Da vi syns det var veldig varmt på rommet, og nevnte det i resepsjonen, ble vi tilbudt nytt rom. Noe vi ikke orket da vi skulle hjem dagen etter. Da fikk vi vifte opp på rommet. God service!! Alle de ansatte på hotellet var veldig koselige og ville gi den beste service! Takk for oss!

Svar fra eier

17. april 2016

Tack för din fina recenson Hanne! Vi blir så glada att ni gillade vår frukost, rummet och utsikten. Extra kul att ni gillade vår serviceinriktade personal! Tack för att ni sa till om värmen på rummet, det är precis så vi önskar att man gör om man har någon fundering eller synpunkt så att vi får en chans att hjälpa till. Varmt välkomna tillbaka! Bästa hälsningar Sandra Englund Marknadskoordinator Clarion Hotel Stockholm

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK