Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, samt restaurant Eatery Social og Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2381 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Helt OK, men litt skuffet.

5. desember 2016, Stavanger, Norway, KatrineG777

Hotellet var OK, men i forhold til anmeldelser vi hadde lest, og prisen, hadde vi nok forventet det "lille ekstra", som uteble. F.eks. var badet iskaldt, med fliser uten varmekabler. Det å dusje ble…

Hotellet var OK, men i forhold til anmeldelser vi hadde lest, og prisen, hadde vi nok forventet det "lille ekstra", som uteble. F.eks. var badet iskaldt, med fliser uten varmekabler. Det å dusje ble en kald fornøyelse. Det var ikke mulig å åpne vinduene, så om natten ble rommet for varmt. Det var en termostat i rommet, men denne virket ikke. Det var ikke safe, strykebrett, eller andre ting man kanskje hadde forventet av et 4 stjerners hotell og til den prisen. Men helt OK. God service, og god frokost. Et tips er å unngå restauranten i 1. etg. Baren var kjekk, men maten elendig.
Les hele anmeldelsen
2

Ikke så veldig bra service

19. oktober 2016, Oslo, Norge, Discoverit11

Først og fremst så fikk vi en annen pris på nettet en det som det faktisk kostet. Kom et tillegg på hver person per natt som ikke var opplyst. Oppå dette så ble noen av de jeg delte rom med truet med…

Først og fremst så fikk vi en annen pris på nettet en det som det faktisk kostet. Kom et tillegg på hver person per natt som ikke var opplyst. Oppå dette så ble noen av de jeg delte rom med truet med å bli kastet ut av en av de som stod i resepsjonen. Neste år når vi kommer tilbake til Stockholm bor vi på et annet hotell. God frokost og fine lokaler..
Les hele anmeldelsen
4

Moderne hotell

7. oktober 2016, Oslo, ChristianHellevang

Dette er et stort og moderne hotell. Lobby og resepsjon er litt upersonlig. Jeg fikk et svært flott rom med både dusj og badekar. Hotellet har god frokost. De ansatte på hotellet gir god service. Hote…

Dette er et stort og moderne hotell. Lobby og resepsjon er litt upersonlig. Jeg fikk et svært flott rom med både dusj og badekar. Hotellet har god frokost. De ansatte på hotellet gir god service. Hotellet ligger like ved stasjonen til t-banen.
Les hele anmeldelsen
4

Moderne hotell

7. september 2016, , Geir T

Moderne hotell nesten mitt i smørøyet i byen. Hotellet har et koselig spa avdeling med avslappende massasje. En time går fantastisk fort og anbefales. Hotellet er veldig godt egnet konferanser. I umid…

Moderne hotell nesten mitt i smørøyet i byen. Hotellet har et koselig spa avdeling med avslappende massasje. En time går fantastisk fort og anbefales. Hotellet er veldig godt egnet konferanser. I umiddelbar nærhet ligger det en rekke pubber som anbefales.
Les hele anmeldelsen
5

Trendy hotell sentralt på Søder

29. august 2016, Sandefjord, Norge, Roar G

Hotellet ligger sentralt på Søder og er et trendy og naturlig møtested i hotellets lobby-restaurant og bar. Et deilig SPA med gode badstuer og herlig basseng. Jeg kan anbefale hotellet til både de som…

Hotellet ligger sentralt på Søder og er et trendy og naturlig møtested i hotellets lobby-restaurant og bar. Et deilig SPA med gode badstuer og herlig basseng. Jeg kan anbefale hotellet til både de som er på jobb reise men også for familie, vanner og og par på Stockholms ferie.
Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.