Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2184 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Sentralt og moderne hotell med høy standard

18. august 2016, Finnsnes, Norge, 595anneliseb

Dette hotellet hadde sentral beliggenhet med gangavstand til både hovedgaten og Gamla Staden. Mange shoppingmuligheter like utenfor døra. Svært hyggelig og behelpelug resepsjonspersonale. Moderne og s…

Dette hotellet hadde sentral beliggenhet med gangavstand til både hovedgaten og Gamla Staden. Mange shoppingmuligheter like utenfor døra. Svært hyggelig og behelpelug resepsjonspersonale. Moderne og smakfulle rom. God innholdsrik frokost. Eneste minus var at frokosten stengte allerede 09:30 på hverdager. Videre at hotellet ikke hadde egen parkering, og den de tilbød var svært dyr.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

3. august 2016, Oslo, Norge, Rikmom

Flott hotell for familieferie, frokost inkl med mye god mat, hyggelig restaurant og sprek lobby, rene og fine rom, fin beliggenhet om man vil gå litt, men ikke for mye før man når sentrumskjernen - ak…

Flott hotell for familieferie, frokost inkl med mye god mat, hyggelig restaurant og sprek lobby, rene og fine rom, fin beliggenhet om man vil gå litt, men ikke for mye før man når sentrumskjernen - akkurat det vi ønsket oss. Et problemfritt opphold!
Les hele anmeldelsen
5

Supert, supert, supert:-)

21. juli 2016, Oslo, Norge, 688fredrikm

Dette hotellet er meget bra og personalet gir mye av seg selv for gjestene. De smiler og er løsningsorienterte og skaper en god stemning for gjestene:-) Jeg vil si at alt fungerte og alt var topp unde…

Dette hotellet er meget bra og personalet gir mye av seg selv for gjestene. De smiler og er løsningsorienterte og skaper en god stemning for gjestene:-) Jeg vil si at alt fungerte og alt var topp under mitt "korte" opphold på Clarion Hotel Stockholm:-) Takker og bukker til The Clarion Hotel Stockholm Team:-) (Dere vet godt hvordan dette skal gjøres:-):-) Hilsen Fredrik
Les hele anmeldelsen
4

Bra belligenhet og god service

6. juni 2016, Oslo, 328inac

Hyggelig hotell med bra personell som tok oss i mot. Behagelig rom og senger. Et lite og hyggelig SPA. God frokost og smart at det hadde satt opp oversikt over når det er mest hektisk i frokostsalen.!…

Hyggelig hotell med bra personell som tok oss i mot. Behagelig rom og senger. Et lite og hyggelig SPA. God frokost og smart at det hadde satt opp oversikt over når det er mest hektisk i frokostsalen.! Fin beliggenhet på Söder, nær T-bane. Litt langt unna sentrumskjerne, men raskt å komme seg dit med t-bane. Eneste minus er at det var noe hullete håndklær og at inngang til SPA ikke var inkludert i oppholdet.
Les hele anmeldelsen
5

Toppen hotell i Stockholm

24. mai 2016, Oslo, Norge, Åke A

God service, bra personal,der,God atmosfære :9 Liten plass til Frokost. Ett hotell jeg kan rekommandere før andre:)Gode trenings apparater i 2 etg. Nærheten til t bane og en del restauranter og puber.

God service, bra personal,der,God atmosfære :9 Liten plass til Frokost. Ett hotell jeg kan rekommandere før andre:)Gode trenings apparater i 2 etg. Nærheten til t bane og en del restauranter og puber.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK