Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1565 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Gjennomført og hyggelig hotel med god service

30. september 2015, Oslo, Norge, 21evenh

Flott hotel med ansatte som viser god service. Veldig bra frokost. Renslige og fine rom, men med termostaten på det kaldeste så matte jeg alikevel sove uten dyne pga det var for varmt på rommet. Noe v…

Flott hotel med ansatte som viser god service. Veldig bra frokost. Renslige og fine rom, men med termostaten på det kaldeste så matte jeg alikevel sove uten dyne pga det var for varmt på rommet. Noe var feil med ventilasjoen.
Les hele anmeldelsen
3

hotel som det IKKE går å åpne vinduer på......

16. september 2015, Mo i Rana, Norge, Glenn k L

kom dit en varm sommermorgen,og fikk sjekket inn tidlig da vi hadde vært oppe siden kl 0430. ble møtt av en hyggelig og imøtekommende dame resepsjonen og fikk tildelt rom i 5 etg. rommet var ikke av d…

kom dit en varm sommermorgen,og fikk sjekket inn tidlig da vi hadde vært oppe siden kl 0430. ble møtt av en hyggelig og imøtekommende dame resepsjonen og fikk tildelt rom i 5 etg. rommet var ikke av de helt store mn ok. kofferten ble lagt inn på rommet og vi gikk til sentrum en tur. grunnet en lang dag ble det tatt tidlig kveld......og her starter problemene....var 24-25 grader inne på rommet og uten mulighet for å åpne ett eneste vindu slik at man kan få inn litt ny luft der noe som ventilasjons anlegget ABSULUTT IKKE klarte. tror vi var på grensen til å bli co forgiftet Aldri har jeg etter en god frokost måtte ha gått ned på rommet og lagt meg en time for å hente meg inn,,,,,dette skjedde ikke bare en dag men alle 4 netter som vi var der. Var ett sant mareritt å sove på d stordalen hotellet D går ikke at hotelene skal være sååååå grønne at kundene nesten kveles på grunn av at vinduene er bolket igjen. misforstå meg rett..... veldig god frokst, hyggelig peronal, rent og fint. nen VINDUENE SKAL VÆRE MULIGE Å ÅPNE..... har lagt på ett av de nye stordalen hotell i umeå og dr trengt den såkalte "airconidion" 4 timer til å få ned tempen 22,5 grader. E flott hotel på sødermalm som jeg ikke vil bruke på varme dager.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell

23. juli 2015, , 83L

Dette er et supert hotell. Rent og stilig. God service og hyggelig betjening. God frokost. Litt langt unna gamla stan og de viktigste fasiliteter, men hotellet ligger rett ved t-banen. Knøttsmå, men f…

Dette er et supert hotell. Rent og stilig. God service og hyggelig betjening. God frokost. Litt langt unna gamla stan og de viktigste fasiliteter, men hotellet ligger rett ved t-banen. Knøttsmå, men fine rom. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
3

Bjørn Hauger, Norge

19. juli 2015, Oslo, bjornh263

Vennlig betjening. Låsbart sykkelrom ,men kodelåsen dit virket ikke. Måtte kontakt betjening hver gang vi skulle inn. De stilte opp hver gang like blide. Rommet var fint men ventilasjonsanlegget virke…

Vennlig betjening. Låsbart sykkelrom ,men kodelåsen dit virket ikke. Måtte kontakt betjening hver gang vi skulle inn. De stilte opp hver gang like blide. Rommet var fint men ventilasjonsanlegget virket ikke. Noe varmt å sove i. Rengjøringsassistent personalet gikk det ikke å snakke med da de ikke skjønte noe.
Les hele anmeldelsen
4

Stort og hipt konferansehotell rett utenfor sentrum

9. juli 2015, Oslo, Norge, Hakon84

Vi overnatter på hotellet en helg i slutten av juni. Hotellet ligger på Södermalm, noen få tbanestopp fra sentrum. Veldig hyggelig betjening og god frokost. Standard dobbeltrommet vi fikk var helt ok.…

Vi overnatter på hotellet en helg i slutten av juni. Hotellet ligger på Södermalm, noen få tbanestopp fra sentrum. Veldig hyggelig betjening og god frokost. Standard dobbeltrommet vi fikk var helt ok. Kan greit anbefales om du ikke må bo i sentrum av Stockholm.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK