Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, samt restaurant Eatery Social og Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2293 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Moderne hotell

7. oktober 2016, Oslo, ChristianHellevang

Dette er et stort og moderne hotell. Lobby og resepsjon er litt upersonlig. Jeg fikk et svært flott rom med både dusj og badekar. Hotellet har god frokost. De ansatte på hotellet gir god service. Hote…

Dette er et stort og moderne hotell. Lobby og resepsjon er litt upersonlig. Jeg fikk et svært flott rom med både dusj og badekar. Hotellet har god frokost. De ansatte på hotellet gir god service. Hotellet ligger like ved stasjonen til t-banen.
Les hele anmeldelsen
4

Moderne hotell

7. september 2016, , Geir T

Moderne hotell nesten mitt i smørøyet i byen. Hotellet har et koselig spa avdeling med avslappende massasje. En time går fantastisk fort og anbefales. Hotellet er veldig godt egnet konferanser. I umid…

Moderne hotell nesten mitt i smørøyet i byen. Hotellet har et koselig spa avdeling med avslappende massasje. En time går fantastisk fort og anbefales. Hotellet er veldig godt egnet konferanser. I umiddelbar nærhet ligger det en rekke pubber som anbefales.
Les hele anmeldelsen
5

Trendy hotell sentralt på Søder

29. august 2016, Sandefjord, Norge, Roar G

Hotellet ligger sentralt på Søder og er et trendy og naturlig møtested i hotellets lobby-restaurant og bar. Et deilig SPA med gode badstuer og herlig basseng. Jeg kan anbefale hotellet til både de som…

Hotellet ligger sentralt på Søder og er et trendy og naturlig møtested i hotellets lobby-restaurant og bar. Et deilig SPA med gode badstuer og herlig basseng. Jeg kan anbefale hotellet til både de som er på jobb reise men også for familie, vanner og og par på Stockholms ferie.
Les hele anmeldelsen
5

Södermalms beste beliggenhet

27. august 2016, Oslo, Norge, marianneb718

Fint og moderne hotell i gangavstand til alt Söder har og by på, både av restauranter og parker. Ligger rett ved t banen som tar deg raskt inn til gamla stan. Hotellet har egen restaurant og en hyggel…

Fint og moderne hotell i gangavstand til alt Söder har og by på, både av restauranter og parker. Ligger rett ved t banen som tar deg raskt inn til gamla stan. Hotellet har egen restaurant og en hyggelig hotell bar som også blir mye brukt av lokalbefolkningen. Frokostsalen har god plass og stort utvalg av både brød og pålegg.
Les hele anmeldelsen
5

Sentralt og moderne hotell med høy standard

18. august 2016, Finnsnes, Norge, 595anneliseb

Dette hotellet hadde sentral beliggenhet med gangavstand til både hovedgaten og Gamla Staden. Mange shoppingmuligheter like utenfor døra. Svært hyggelig og behelpelug resepsjonspersonale. Moderne og s…

Dette hotellet hadde sentral beliggenhet med gangavstand til både hovedgaten og Gamla Staden. Mange shoppingmuligheter like utenfor døra. Svært hyggelig og behelpelug resepsjonspersonale. Moderne og smakfulle rom. God innholdsrik frokost. Eneste minus var at frokosten stengte allerede 09:30 på hverdager. Videre at hotellet ikke hadde egen parkering, og den de tilbød var svært dyr.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.