Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1789 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott hotell med noe manglende servicetjenester, feil i room service og ingen concierge.

30. januar 2016, Oslo, Norge, Hannenanook

Beliggenheten er perfekt. Kort vei til både shopping, restauranter og en kort taxitur fra utelivet og stureplan. Flott hotell med hyggelig betjening, selv om det manglet kunnskap rundt concierge delen…

Beliggenheten er perfekt. Kort vei til både shopping, restauranter og en kort taxitur fra utelivet og stureplan. Flott hotell med hyggelig betjening, selv om det manglet kunnskap rundt concierge delen. Fikk beskjed om at man kunne logge seg på "Concierge" via telefonen. Hva er da poenget med en concierge tjeneste? Room Service leverte feil mat og da vi endelig fikk riktig var burgeren den verste vi har smakt. Hyggelig betjening og god frokost som ga en stjerne i boken. Treningsrommet er også i god stand og man løper med utsikt mot en liten park. Rommet var flott med utsikt mot Globen. Enkelt innredet, men fint. Alt i alt et flott hotell med god beliggenhet.
Les hele anmeldelsen
4

Supert hotell sentralt i byen

11. januar 2016, Oslo, Norge, Hallvard L

Fra Arlanda med buss og T-bane fra City-terminalen, gikk vi nesten direkte inn på hotellet. Flott resepsjon med bar og veldig hyggelig betjening tok oss i mot. Rommet var bra, men kanskje litt for var…

Fra Arlanda med buss og T-bane fra City-terminalen, gikk vi nesten direkte inn på hotellet. Flott resepsjon med bar og veldig hyggelig betjening tok oss i mot. Rommet var bra, men kanskje litt for varmt. Toalett og dusjrom var stort og fungerte som det skulle. Skyvedøren inn til toalettet var dessverre i tyngste laget å åpne. Frokosten var som alle andre frokoster på store hoteller. Uansett får du fin opplevelse av å bo på dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
4

Bra opplevelse

25. november 2015, Oslo, Norge, 136erinn

Det var en veldig bra hotell og det eneste jeg kan pirke litt på er ting helt spesifikt for det rommet jeg bodde i. Det var ingen wifi fordi jeg bodde helt på enden av gangen. Senga virket litt sliten…

Det var en veldig bra hotell og det eneste jeg kan pirke litt på er ting helt spesifikt for det rommet jeg bodde i. Det var ingen wifi fordi jeg bodde helt på enden av gangen. Senga virket litt sliten (men ikke vondt å sove i) og det var litt kaldt. Jeg hadde aldri tid til å si fra, men med så god kundeservice så vil jeg tro at de hadde fikset det eller gitt meg nytt rom uten noen problemer. Veldig fornøyd!
Les hele anmeldelsen
5

Meget bra hotell

18. november 2015, Bergen, Norge, sondrea744

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service inn…

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service innstilt og jobbet for at oppholdet skulle bli så behaglig som mulig.
Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell

5. november 2015, Harstad, Norway, jens2015451

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor…

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor hotellet. Også fine områder og parker ikke langt unna for trim jogging etc.
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK