Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1660 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget bra hotell

19. november 2015, Bergen, Norge, sondrea744

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service inn…

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service innstilt og jobbet for at oppholdet skulle bli så behaglig som mulig.
Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell

5. november 2015, Harstad, Norway, jens2015451

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor…

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor hotellet. Også fine områder og parker ikke langt unna for trim jogging etc.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig godt hotell - sentralt

26. oktober 2015, , Erik K

Pluss: Veldig fint og lokalt sentrert hotell i Stockholm. Vennlig betjening og god service. Jeg ankom sent og dro tidlig uten problemer. Negativt: (Uheldig) Rommet hadde var svært lite, noe som ga d…

Pluss: Veldig fint og lokalt sentrert hotell i Stockholm. Vennlig betjening og god service. Jeg ankom sent og dro tidlig uten problemer. Negativt: (Uheldig) Rommet hadde var svært lite, noe som ga dårlig luft da det manglet muligheter for å lufte, samt aircondition ikke fungerte optimalt.
Les hele anmeldelsen
2

Sentral beliggenhet, men...

13. oktober 2015, Trondheim, Norge, Hilde L

Vannvittig små rom, til og med uten vindu! Vi var et reisefølge på 4 hvor alle oppgraderte til superior for å få vindu og litt mer plass. Badene er fuktige og lukter ikke godt. Men gode senger og helt…

Vannvittig små rom, til og med uten vindu! Vi var et reisefølge på 4 hvor alle oppgraderte til superior for å få vindu og litt mer plass. Badene er fuktige og lukter ikke godt. Men gode senger og helt grei frokost. Hvis man ønsker budsjettpris (Stockholm er en dyr hotellby), og er forberedt på rom uten vindu eller gulvplass, vil man sikkert finne dette tilfredstillende, for beliggenheten er praktisk for det meste.
Les hele anmeldelsen
4

Gjennomført og hyggelig hotel med god service

30. september 2015, Oslo, Norge, 21evenh

Flott hotel med ansatte som viser god service. Veldig bra frokost. Renslige og fine rom, men med termostaten på det kaldeste så matte jeg alikevel sove uten dyne pga det var for varmt på rommet. Noe v…

Flott hotel med ansatte som viser god service. Veldig bra frokost. Renslige og fine rom, men med termostaten på det kaldeste så matte jeg alikevel sove uten dyne pga det var for varmt på rommet. Noe var feil med ventilasjoen.
Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK