Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1671 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra opplevelse

25. november 2015, Oslo, Norge, 136erinn

Det var en veldig bra hotell og det eneste jeg kan pirke litt på er ting helt spesifikt for det rommet jeg bodde i. Det var ingen wifi fordi jeg bodde helt på enden av gangen. Senga virket litt sliten…

Det var en veldig bra hotell og det eneste jeg kan pirke litt på er ting helt spesifikt for det rommet jeg bodde i. Det var ingen wifi fordi jeg bodde helt på enden av gangen. Senga virket litt sliten (men ikke vondt å sove i) og det var litt kaldt. Jeg hadde aldri tid til å si fra, men med så god kundeservice så vil jeg tro at de hadde fikset det eller gitt meg nytt rom uten noen problemer. Veldig fornøyd!
Les hele anmeldelsen
5

Meget bra hotell

19. november 2015, Bergen, Norge, sondrea744

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service inn…

Fornøyd med service og med hotell, kanskje litt små rom men eller var alt kjempe flott. Rommene var rene og pene. Frokosten var meget god, med stort utvalg Folkene som jobbet det var veldi service innstilt og jobbet for at oppholdet skulle bli så behaglig som mulig.
Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell

5. november 2015, Harstad, Norway, jens2015451

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor…

Har vært her før på konferanse. Hotellet er profesjonelt. God mat, gode rom, serviceinnstilt personale. Topp hotell. Nærhet til T-bane. Godt med drosjer. Butikker o.l. som man kan behøve like utenfor hotellet. Også fine områder og parker ikke langt unna for trim jogging etc.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig godt hotell - sentralt

26. oktober 2015, , Erik K

Pluss: Veldig fint og lokalt sentrert hotell i Stockholm. Vennlig betjening og god service. Jeg ankom sent og dro tidlig uten problemer. Negativt: (Uheldig) Rommet hadde var svært lite, noe som ga d…

Pluss: Veldig fint og lokalt sentrert hotell i Stockholm. Vennlig betjening og god service. Jeg ankom sent og dro tidlig uten problemer. Negativt: (Uheldig) Rommet hadde var svært lite, noe som ga dårlig luft da det manglet muligheter for å lufte, samt aircondition ikke fungerte optimalt.
Les hele anmeldelsen
2

Sentral beliggenhet, men...

13. oktober 2015, Trondheim, Norge, Hilde L

Vannvittig små rom, til og med uten vindu! Vi var et reisefølge på 4 hvor alle oppgraderte til superior for å få vindu og litt mer plass. Badene er fuktige og lukter ikke godt. Men gode senger og helt…

Vannvittig små rom, til og med uten vindu! Vi var et reisefølge på 4 hvor alle oppgraderte til superior for å få vindu og litt mer plass. Badene er fuktige og lukter ikke godt. Men gode senger og helt grei frokost. Hvis man ønsker budsjettpris (Stockholm er en dyr hotellby), og er forberedt på rom uten vindu eller gulvplass, vil man sikkert finne dette tilfredstillende, for beliggenheten er praktisk for det meste.
Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK