Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Velkommen till oss på Clarion Hotel Stockholm! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper at du skal finne svarene her.

Parkering

Vi tilbyr parkeringshus og hjelper deg med ned- og oppkjøring til og fra hotellets entré om det ønskes. Les mer om parkeringsservice her.

Oppbevaringsrom

Hotellet har ett oppbevaringsrom for vesker og annet, som gjester kan bruke under, og etter besøket.

WiFi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Hent en inloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer. Enklere kan det nesten ikke bli.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, sjampo, balsam, hudlotion, skopuss og sysaker. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Vil du overraske?

Vil du overraske noen eller by på noe ekstra? I vår tilleggsmeny finnes det delikatesser som kan bestilles direkte til ditt rom. Vurderer du å gå ned på kne hjelper vi deg gjerne med å komplimentere øyeblikket med det lille ekstra, som musserende, blomster og oppgradering til en av våre suiter.

Oppgradere ditt besøk

Leter du etter en suite med Stockholms beste utsikt? Vi har tre nydelige suiter som vi gjerne hjelper deg å bestille. Les mer om Clarion Hotel Stockhoms suiter her.

Hva skjer i Stockholm?

Du har vel ikke gått glipp av vår kalender? Vil du vite mer om hva du kan finne på under ditt besøk, se våre Stockholmstips>>

Presse, fotografering og bilder

Trenger du materiell til en artikkel? Vi har et presserom på Mynewsdesk der du kan finne høyoppløste bilder som du kan laste ned. Vi hjelper deg gjerne med forespørsler rundt fotografering av hotellet, ytterligere bilder og korrekt informasjon. Ta gjerne kontakt med vår Marketing Manager, Lotta Anestedt på lotta.anestedt@choice.se.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00

Upstairs Restaurant & Bar

Mandag - tirsdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 10.30 - 02.00
Søndag: 10.30 - 00.00

Elements Spa 

Mandag - lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 18.00

Gym

Mandag - søndag: 05.30 - 23.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Reservering

Velkommen til å kontakta oss for mer informasjon og booking på
+46 (0)8-462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se   

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK