Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Stockholm

Om hotellet

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta grønn linje sørover til Skanstull.

Buss

Ta buss 3, 4, 55 eller 74 til Skanstull

Fra Arlanda flyplass

Arlanda Express til Stockholm Sentralstasjon. Bytt der til T-bane eller buss

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel Stockholm

Antall hotellrom

532 stk – 1064 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flyplass: 14 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-banestajon Skanstull: 25-50 m

Stockholm Sentralstasjon: 2km, derfra kan man ta tog, Arlanda Express og flybussene

Reisen til Centralstasjonen tar ca 5-10 min

Om Clarion Hotels

 

 

Clarion Hotel Stockholm er ikke bare et møtested for lokalbefolkningen, men også en internasjonal begivenhet, konferanse-og forretningshotell med perfekt beliggenhet på Södermalm i Stockholm.

Stockholms utvalg rett rundt hjørnet

Med sin nærhet til attraksjonene i Stockholm, gangavstand til turistområdene i gamlebyen og eventområdet ved Globen ved siden av, har våre gjester hele byen utvalg rundt hjørnet. Hotellet ligger 25 meter fra T-banestasjonen Skanstull; bare fire korte stopp fra sentralstasjonen og også innen gangavstand til gamlebyen - det historiske sentrum av Stockholm.

Bohemske Sødermalm

Hotellet ligger i Sødermalm, en livlig bydel som er kjent for sin avslappede atmosfære og sitt utvalg av bohemske butikker, trendye restauranter, koselige kafeer og kunstgallerier. Med inspirasjon fra det lokale området, tilbyr vi et spennende hotellmiljø for både forretnings-og helgegjester.

Barer og restauranter

Takket være våre livlige barer, uhøytidlige restauranter og hensynsfulle personale, har våre gjester mulighet til å møte storbylivets puls innenfor hotellets vegger. Slapp av med en kopp kaffe i lobbybaren, en cocktail i Upstairs Bar og nyt en fersk sushi eller andre goder fra menyen i vår asiatiske restaurant Minami.

Elements Spa

Et øyeblikk av avslapping og et øyeblikks stillhet er svært verdifullt for de som ønsker å komme vekk fra jobben, stress eller byens puls. Enten det er trening eller avslapping gjestene er på jakt etter, så forlater de Elements Spa med en varm og behagelig følelse i kroppen.

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Vi har en rekke rom for funksjonshemmede, designet for å forenkle oppholdet ditt hvis du har bestemt rörelseförhinder eller en rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre funksjonshemmede rom og fasiliteter.

Rom for kunst

Vi på Clarion Hotel Stockholm elsker kunst. Så mye at kunstnere kan betale for rom med et kunstverk. Det er alt veldig enkelt egentlig. Et kunstverk = et rom en natt.

Hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Stockholm - live venue i Södermalm.

1.913.149.030 28